IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 7

TOP FIT IN SEVEN STEPS – STEP 7

EVALUEREN EN VIEREN

Champagne

Even stilstaan bij wat bereikt is. Terugkijken en dankbaar zijn. Voordat het nieuwe jaar losbarst, is het goed om bewust te zijn van de resultaten. Zodat je met een positiever gevoel vooruit kunt.

321 - SCROLL

Geralda, Evelien, Jesse en Anko die overleggen

Jaarrekening

De cijfermatige basis om te evalueren is de jaarrekening. Daarmee sluiten we het jaar financieel af. Hoe is het gegaan, waar kun je van leren, waar ben je trots op? Dat bewustzijn is belangrijk als ondernemer, en als mens.

Klein blauw sterretje

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen

behaal je met MKBTR

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we starten