IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 7

EVALUEREN EN VIEREN

chapagen

Even stilstaan bij wat bereikt is. Terugkijken en dankbaar zijn. Voordat het nieuwe jaar losbarst, is het goed om bewust te zijn van de resultaten. Zodat je met een positiever gevoel vooruit kunt.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-5@2x

Jaarrekening

De cijfermatige basis om te evalueren is de jaarrekening. Daarmee sluiten we het jaar financieel af. Hoe is het gegaan, waar kun je van leren, waar ben je trots op? Dat bewustzijn is belangrijk als ondernemer, en als mens.

Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen

behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten