IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 5

INZICHT EN DASHBOARDS

laptop

De administratie op orde? Dat is mooi. Want alleen dan heeft de koppeling met een dashboard echt zin. Het dashboard geeft ieder moment inzicht in hoe je ervoor staat ten opzichte van het winstplan.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-32@2x

Hoe sta je ervoor

Lig je op schema om je doelen te bereiken? In het dashboard zie je de cijfers in de context. Want leuk om te weten hoeveel omzet je hebt gedraaid. Maar welk doel had je gesteld? Daarom is het winstplan onlosmakelijk verbonden met het dashboard.

20210225_1256__MG_6717@2x

Visueel inzicht

Met een brei aan cijfers geeft juist een dashboard veel inzicht. Door de visuele weergave zijn de cijfers makkelijker te begrijpen. Zo zie je veel sneller hoe je ervoor staat. Welk dashboard we gebruiken, hangt af van je boekhoudpakket. In de meeste gevallen gebruiken we Visionplanner.

20210225_1256__MG_6717@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten