IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 5

INZICHT EN DASHBOARDS

laptop

De administratie op orde? Dat is mooi. Want alleen dan heeft de koppeling met een dashboard echt zin. Het dashboard geeft ieder moment inzicht in hoe je ervoor staat ten opzichte van het winstplan.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-32@2x

Hoe sta je ervoor

Lig je op schema om je doelen te bereiken? In het dashboard zie je de cijfers in de context. Want leuk om te weten hoeveel omzet je hebt gedraaid. Maar welk doel had je gesteld? Daarom is het winstplan onlosmakelijk verbonden met het dashboard.

20210225_1256__MG_6717@2x

Visueel inzicht

Met een brei aan cijfers geeft juist een dashboard veel inzicht. Door de visuele weergave zijn de cijfers makkelijker te begrijpen. Zo zie je veel sneller hoe je ervoor staat. Welk dashboard we gebruiken, hangt af van je boekhoudpakket. In de meeste gevallen gebruiken we Visionplanner.

20210225_1256__MG_6717@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

Path 7

CONTACT

Laten we starten