IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 3

IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 3

WINSTPLAN

Winstplan

Een doel zonder plan blijft een wens. Daarom maken we een winstplan: een complete begroting waarin dromen en doelen verweven zijn. Het winstplan geeft helder inzicht in de winstgevendheid van je bedrijf.

321 - SCROLL

Danique in een belhokje aan het werk

Waarom een winstplan?

Met het winstplan maken we dromen en doelen concreet en meetbaar. We bieden perspectieven die je zelf nog niet voor ogen had. Je krijgt antwoord op de vraag: hoe realiseer ik m’n doelen? Dus wil je inzicht in hoe je je geld verdient? Wil je weten welke omzet nodig is om het gewenste salaris uit te keren? Of welke ruimte er is voor investeringen? Met het winstplan wordt dat helder. Ook berekenen we jouw winstpotentie: de maximale omzet en winst die jij kunt realiseren met jouw businessmodel.

Een meeting met post-its

Een winstplansessie

We maken een winstplan in een of meerdere sessies. Dit hangt af van de bedrijfsomvang. Een winstplansessie doen we elk jaar. Soms zelfs met meerdere ondernemers bij elkaar, als je dat interessant vindt. Wil je MKBTR inschakelen voor alleen een winstplan? Ook dat kan! Na een winstplansessie weet je wat je moet doen om jouw winstgevendheid te vergroten.

Een meeting met post-its
Voetbaltafel in de kantine

Personeel

Zie jij vooral uitdaging op het gebied van personeel? Ook dan zijn we er voor je. Bij MKBTR werken HR-professionals die jouw personeelsdoelen helpen definiëren en realiseren. Van verzuim of contracten tot talentontwikkeling, van goede medewerkers werven tot op een goede manier afscheid nemen als dat nodig is.

Klein blauw sterretje

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we starten