IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 3

WINSTPLAN

map

Een doel zonder plan blijft een wens. Daarom maken we een winstplan: een complete begroting waarin dromen en doelen verweven zijn. Het winstplan geeft helder inzicht in de winstgevendheid van je bedrijf.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-38@2x

Waarom een winstplan?

Met het winstplan maken we dromen en doelen concreet en meetbaar. We bieden perspectieven die je zelf nog niet voor ogen had. Je krijgt antwoord op de vraag: hoe realiseer ik m’n doelen? Dus wil je inzicht in hoe je je geld verdient? Wil je weten welke omzet nodig is om het gewenste salaris uit te keren? Of welke ruimte er is voor investeringen? Met het winstplan wordt dat helder. Ook berekenen we jouw winstpotentie: de maximale omzet en winst die jij kunt realiseren met jouw businessmodel.

20210225_1256__MG_6719@2x

Een winstplansessie

We maken een winstplan in een of meerdere sessies. Dit hangt af van de bedrijfsomvang. Een winstplansessie doen we elk jaar. Soms zelfs met meerdere ondernemers bij elkaar, als je dat interessant vindt. Wil je MKBTR inschakelen voor alleen een winstplan? Ook dat kan! Na een winstplansessie weet je wat je moet doen om jouw winstgevendheid te vergroten.

20210225_1256__MG_6719@2x
MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-46@2x

Personeel

Zie jij vooral uitdaging op het gebied van personeel? Ook dan zijn we er voor je. Bij MKBTR werken HR-professionals die jouw personeelsdoelen helpen definiëren en realiseren. Van verzuim of contracten tot talentontwikkeling, van goede medewerkers werven tot op een goede manier afscheid nemen als dat nodig is.

Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten