DE 7 STAPPEN

IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT

DE 7 STAPPEN

Ondernemers hebben vaak het gevoel dat ze het alleen moeten doen en dat ze voor alle verschillende ondernemersvragen andere adviseurs nodig hebben. Voor de boekhouding heb je een boekhouder, voor persoonlijke coaching ga je naar een businesscoach, voor teamontwikkeling ga je naar weer een ander bureau en voor een subsidieaanvraag heb je een subsidie specialist nodig. Hoe zou het zijn als je al deze adviseurs, specialisten en uitvoerende medewerkers onder één dak hebt? Als je al jouw ondernemersvragen op één plek neer kunt leggen en je er van op aan kunt dat jouw vraagstuk deskundig wordt behandeld?

321 - SCROLL

Danique in een belhokje aan het werk

De 7 stappen

  1. Dromen en doelen
  2. Winstplan
  3. Administratie op orde
  4. Inzicht en dashboards
  5. Business coaching
  6. Advies
  7. Evalueren en vieren

Bij MKBTR begrijpen we dat het ondernemerschap gepaard gaat met een diversiteit aan uitdagingen en vraagstukken. Wij geloven in de kracht van een integrale aanpak, waarbij al jouw ondernemersvragen onder één dak worden behandeld.

Expertises

Wij hebben verschillende expertiseteams werken samen om jou en jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Of je nu behoefte hebt aan financieel of fiscaal advies, coaching, hulp bij de ontwikkeling van jouw team of jouw bedrijfsprocessen wil verbeteren, wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw specifieke situatie aan te pakken. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar profiteer je ook van een naadloze samenwerking tussen verschillende vakgebieden.

In 7 stappen jouw onderneming topfit, dat is waar wij het voor doen. Een topfit bedrijf is toekomstbestendig, flexibel, faciliteert jou als ondernemer in wat jij belangrijk vindt, biedt meerwaarde voor de samenleving en beslissingen kunnen snel en goed vanuit inzicht genomen worden.

Voetbaltafel in de kantine
Klein blauw sterretje

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we starten