IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 2

DOELEN STELLEN

flag

Jouw droom zetten we om naar concrete en realistische doelen. Want het zijn de dromen die de doelen vormgeven. En het zijn de doelen die de richting bepalen. De richting van je onderneming en je leven.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-22@2x

Welke doelen heb jij?

Samen formuleren we jouw doelen. Van wezenlijke en grootse levensdoelen tot praktische en concrete doelen. Van financieel gezond of zelfs vrij worden tot het openen van een nieuwe vestiging. Van verduurzaming tot het regelen van een testament.

20210225_1229__MG_6597@2x

De waarde van doelen

MKBTR droomt van een wereld waarin we als mens en ondernemer bewust zijn van onze dromen. De dromen die we voor onszelf hebben, maar ook voor de samenleving. Een wereld waarin we denken in mogelijkheden en wegen vinden om dromen te verwezenlijken. Als ondernemer heb je de kans om het verschil te maken. Met onze uitdagende aanpak helpen we je dat verschil te maken. Jouw droom is het startpunt.

20210225_1229__MG_6597@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten