IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 2

DOELEN STELLEN

flag

Jouw droom zetten we om naar concrete en realistische doelen. Want het zijn de dromen die de doelen vormgeven. En het zijn de doelen die de richting bepalen. De richting van je onderneming en je leven.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-22@2x

Welke doelen heb jij?

Samen formuleren we jouw doelen. Van wezenlijke en grootse levensdoelen tot praktische en concrete doelen. Van financieel gezond of zelfs vrij worden tot het openen van een nieuwe vestiging. Van verduurzaming tot het regelen van een testament.

20210225_1229__MG_6597@2x

De waarde van doelen

MKBTR droomt van een wereld waarin we als mens en ondernemer bewust zijn van onze dromen. De dromen die we voor onszelf hebben, maar ook voor de samenleving. Een wereld waarin we denken in mogelijkheden en wegen vinden om dromen te verwezenlijken. Als ondernemer heb je de kans om het verschil te maken. Met onze uitdagende aanpak helpen we je dat verschil te maken. Jouw droom is het startpunt.

20210225_1229__MG_6597@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

Path 7

CONTACT

Laten we starten