IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 1

DROMEN

spacesuit

Succes begint met een droom. Klein of groot. Meer impact maken op je klanten, medewerkers en omgeving. Landelijke dekking of zelfs internationaal gaan. Vroeg met pensioen en jouw bedrijf overdragen. Vertel ons waarvan je droomt. Alles is mogelijk.

321 - SCROLL

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-29@2x

Drijfveren

Vertel hoe jouw ideale wereld eruitziet en welke bijdrage jij daaraan wil leveren. Pas als we jouw diepste drijfveren kennen, kunnen we je op de allerbeste manier ondersteunen en adviseren. Door jouw dromen als ondernemer altijd centraal te stellen, bouwen we samen aan het bedrijf dat echt bij jou past. Het bedrijf dat je de ruimte geeft om op avontuur te gaan.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-7@2x

Maak het verschil

MKBTR droomt van een wereld waarin we als mens en ondernemer bewust zijn van onze dromen. De dromen die we voor onszelf hebben, maar ook voor de samenleving. Een wereld waarin we denken in mogelijkheden en wegen vinden om dromen te verwezenlijken. Als ondernemer heb je de kans om het verschil te maken. Met onze uitdagende aanpak helpen we je dat verschil te maken. Jouw droom is het startpunt.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-7@2x
Path 7

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten