FINANCE & CONTROL

Wij helpen jouw bedrijf financieel sterk te worden en te blijven. Finance & control is de basis voor inzicht in jouw bedrijf. Vanuit dat inzicht kun jij betere besluiten nemen in jouw bedrijf. Vervolgens helpen we jou bij de praktische uitwerking van jouw vraagstukken.

 

Adviesvragen waar wij onze ondernemers regelmatig in
begeleiden zijn bijvoorbeeld:
- Groeien op een financieel gezonde manier.
- Investeren en het aantrekken van financiering.
- Het verbeteren van financiële processen.
- Het managen van de liquiditeit.

 

Naast het uitwerken van de adviesvraagstukken, hebben wij ook de drive en verantwoordelijkheid om de financiële basis van jouw onderneming op orde te maken en te houden.

 

Nieuwe foto's vacatures7

Van administratie tot coaching

  • Een goed ingerichte administratie, gericht op het genereren van goede sturingsinformatie.
  • Altijd een up-to-date en kwalitatieve administratie zodat je als ondernemer de juiste informatie hebt om op te sturen.
  • Een goed ingericht dashboard met actuele cijfers en de vergelijking met het winstplan.
  • Periodieke coaching en advies op het (bij)sturen van de organisatie waar nodig.

“Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is. Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.” - Gerdo (Kaashandel Gerdo)

Hulp belastingen en jaarrekeningen

  • Tijdige aangifte van belastingen; Inkomstenbelasting, loonheffing, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc.
  • Het opstellen van jaarrekeningen: het opstellen en vaststellen van de jaarrekening mag in onze visie niet meer zijn dan een formeel voldoen aan wetgeving. De informatie is bij jou als ondernemer al lang bekend en niet meer relevant voor de bedrijfsvoering. Voor belangrijke stappen en ontwikkelingen is de jaarrekening wel van belang. Denk hierbij aan het verkrijgen van financieringen of wijzigingen in de vermogensstructuur.

IK BEN KLAAR VOOR DE START

Invalid Email