IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 4

ADMINISTRATIE OP ORDE

list

Hoe maak je ambities waar als de administratie niet op orde is? Pas als je weet hoe je ervoor staat, kun je de beste keuzes maken. Daarom zorgen wij voor een up-to-date administratie. Met advies en begeleiding of door het uit handen te nemen.

321 - SCROLL

20210225_1234__MG_6675@2x

Meerwaarde

Weten waar je geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. Klink eenvoudig, maar toch ontbreekt dat inzicht vaak. Een up-to-date administratie is meer dan een doel voor de fiscus. Het is een middel om je bedrijf beter te sturen. Dat werkt alleen met volop inzicht. Daarom willen we elke klant goed kennen. Zodat we bijvoorbeeld kosten boeken op een manier dat het jou het meeste inzicht geeft.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-47@2x

Boekhoudpakket

Ons doel is dat jij minder moeite hoeft te doen om meer inzicht te krijgen. Soms is meer automatiseren een oplossing. Als je boekhoudpakket niet aansluit en te weinig inzicht geeft, adviseren we over alternatieven. Want ook een boekhoudpakket moet passen bij jouw ambities en de fase waarin je onderneming zit.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-47@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten