IN ZEVEN STAPPEN TOPFIT – STAP 6

BUSINESS COACHING

megaphone

Hou de dromen, doelen en het winstplan scherp. Tijdens onze coachingsessies bespreken we jouw voortgang en uitdagingen ten opzichte van je doelen. We analyseren het dashboard. We verhelderen jouw invloed op de onderneming. En we zijn er als het nodig is.

321 - SCROLL

20210225_1144__MG_6549@2x

Achter je plan

Tijdens de business coaching is het winstplan de rode draad. Heb je de energie en de daadkracht om de doelen te halen? Of ben je te druk met andere zaken? En hoe pak je dan de oorzaak aan? Tijdens de coachingsessies zorgen we dat je steeds weer achter je plan staat. Of het plan bewust bijstelt. Zodat jij je doelen behaalt.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-29@2x

Frequentie

Fysiek of online, elke maand of vier keer per jaar. Jij bepaalt zelf hoe je de coaching invult. Dat hangt vaak af van in welke fase je onderneming zit. Zit je in een opstart- of transitiefase? Dan helpt het om elkaar vaker te spreken. Samen voelen we die behoefte aan. En daarbij: business coaching draait niet alleen om vaste momenten. Je kunt ons altijd bereiken als het nodig is. Voor advies. Voor begeleiding. Of om succes te delen.

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-29@2x
Path 486

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we starten