DE 7 STAPPEN - STAP 2 WINSTPLAN

STAP 2

WINSTPLAN

Winstplan

Een droom zonder plan blijft een wens. Daarom is het essentieel om een concreet winstplan op te stellen. Dit plan vormt de strategische routekaart naar het verwezenlijken van jouw droom en doelen.

321 - SCROLL

MKBTR-Beeldbank-februari2023-DaysinJunefotografie-206

Wat is het winstplan?

Met het winstplan maken we dromen en doelen concreet en meetbaar. We bieden perspectieven die je zelf nog niet voor ogen had. Je krijgt antwoord op de vraag: hoe realiseer ik m’n doelen? Dus wil je inzicht in hoe je je geld verdient? Wil je weten welke omzet nodig is om het gewenste salaris uit te keren? Of welke ruimte er is voor investeringen of het uitbreiden van je team? Met het winstplan wordt dat helder. Ook berekenen we jouw winstpotentie: de maximale omzet en winst die jij kunt realiseren met jouw businessmodel.

Het omvat niet alleen financiële aspecten, maar ook operationele en groeistrategieën. Samen kijken we naar de kansen in de markt, de risico's en hoe we de winstgevendheid kunnen maximaliseren. Een helder winstplan geeft richting en maakt de weg naar succes meetbaar. Met een winstplan weet je precies wat jouw doelen zijn per maand. Je weet hoe veel klanten je nodig hebt, welke prijzen je kan vragen, welke investeringen je kunt doen en ook hoe veel belasting je moet betalen.

MKBTR-Beeldbank-februari2023-DaysinJunefotografie-150

Creatief

Ook wordt helder wie en wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, zodat jij de juiste adviseurs, teamleden en andere resources op tijd kunt verzamelen. Aan de andere kant is het natuurlijk niet de bedoeling dat een winstplan jou helemaal vastlegt. Want als ondernemer heb je het nodig om creatief en wendbaar te zijn en in te kunnen spelen op de kansen en uitdagingen die onderweg op je pad komen. Toch is het juist op dat kronkelende pad belangrijk om jouw eigen dromen en doelen voor ogen te houden, zodat je steeds weer het de afslag neemt die bij jou en jouw bedrijf past.

MKBTR-Beeldbank-februari2023-DaysinJunefotografie-150
Klein blauw sterretje

WAT WE DOEN

Je ondernemersdoelen behaal je met MKBTR

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we starten