icon-compass-big
line

Strategie

Uit recent onderzoek van de Universiteit van Leiden blijkt dat ruim 81% van de ondernemers in Nederland behoefte heeft aan coaching bij het bereiken van een heldere visie, die vertaald wordt in een duidelijke strategie. Bij MKBTR zien we de visie van een ondernemer als basis voor een succesvolle onderneming. Die moet als het ware tastbaar zijn door heel uw organisatie. Tijd voor een diepgaand gesprek?

shadow

Visieontwikkeling

De meeste ondernemers weten goed te vertellen welke producten zij verkopen of welke diensten zij leveren. Iets lastiger wordt het al wanneer mensen aan u vragen hoe u dat doet. Dat vraagt immers om overzicht van en inzicht in het bedrijfsproces. Nog moeilijker wordt het wanneer u gevraagd wordt waarom u dat doet. Met andere woorden: waarom bestaat uw onderneming? Wat zijn uw diepste drijfveren? Dat geeft immers uw visie weer op uw onderneming. Hoe ziet u uzelf? Een kritische blik in de spiegel. 

De adviseurs van MKBTR houden u graag die spiegel voor. Vanuit onze kennis van uw organisatie, de branche waarbinnen u opereert. Waar gaat u voor? Wat is het ultieme doel dat u wilt bereiken? Hoe komt dit tot uitdrukking in de kernwaarden van uw onderneming? Nog belangrijker: hebben uw klanten en andere zakelijke relaties  hetzelfde beeld bij uw organisatie? Weten zij het? 

Met een duidelijke visie onderscheidt u zich van branchegenoten. Uw visie is de basis van uw onderneming en geeft richting aan het (dagelijks) handelen van u en uw medewerkers. Net die drive die u nodig heeft…

We gaan graag met u de uitdaging aan om uw visie verder te ontwikkelen of zo nodig nog eens kritisch tegen het licht te houden. Zodat uw onderneming weer een duidelijk profiel krijgt en u toekomstgericht verder kunt ondernemen!

Verder praten? Neem contact op met Dirk-Jan de Jeu via dirk-jan@mkbtr.nl of 06 2414 1211.