icon-report-big
line

Rapportage

U wilt tijdig en goed geinformeerd worden over de ontwikkelingen van uw onderneming. U hebt alleen wat aan rapportage die betrouwbaar en relevant is. Dagelijks sturen met actuele cijfers en bezig zijn met de wereld van morgen. Dat is bij MKBTR geen onhaalbaar ideaal. In veel gevallen verwerken wij dezelfde dag nog uw financiële transacties in een overzichtelijk dashboard. En het gaat nog verder: u kijkt op basis van actuele cijfers ook vooruit naar de komende periode. Of vergelijkt uw cijfers met die van concurrenten uit de branche. 

.

shadow

Jaarrekening

Aan het eind van het jaar maken we samen met u de balans op: wat ging goed en wat kon beter? De financiële vastlegging van het jaar noemen we de jaarrekening. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming worden aan de jaarrekening bepaalde eisen gesteld. Heeft u als rechtsvorm een bv, dan heeft u in ieder geval de plicht om jaarlijks de jaarrekening te deponeren. Vaak wordt een jaarrekening gebruikt als verantwoording naar de bank, financiers of de eigenaren of aandeelhouders van het bedrijf.

Wij weten als geen ander hoe we een jaarrekening moeten maken. Ook weten we dat het niet altijd echt noodzakelijk is om een compleet jaarrekeningrapport uit te brengen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u als kleine ondernemer alleen een fiscale winstaangifte indient. Wij zullen u dus altijd eerst adviseren over de vorm en vereisten voordat we een jaarrekening opmaken.