Vanaf vandaag kan je de Slim-subsidie weer aanvragen!

Wil je jouw bedrijf ook toekomstbestendig maken? Per vandaag kan je als ondernemer de SLIM-subsidie weer aanvragen. Want vandaag, op 1 maart, start een nieuw aanvraagtijdvak voor de SLIM-subsidie. Het aanvraagtijdvak loopt van woensdag 1 maart 9:00 uur t/m 30 maart 17:00 uur. Door middel van de SLIM-subsidie maak jij jouw bedrijf toekomstbestendig en stimuleer en investeer je in de blijvende ontwikkeling van jouw medewerkers!

Wil jij ook SLIM je bedrijf toekomstbestendig maken?

We leggen je graag uit hoe en helpen je graag met jouw aanvraag. Als aanvrager kan jij per aanvraagtijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen. Met de SLIM-regeling investeert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) in een leerrijke werkomgeving in het MKB. De hoogte kan oplopen tot € 25.000. MKBTR begeleidt graag het gehele traject van de aanvraag voor je en dient hem vervolgens voor je in. 

Waar kun je de SLIM-subsidie voor gebruiken?

  1. Doorlichten van jouw onderneming. Je wilt jouw organisatie ontwikkelen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Met de SLIM-subsidie licht MKBTR jouw organisatie door om een opleidings- en ontwikkelplan te maken voor jouw medewerkers waarmee jij direct aan de slag kunt.
  2. Loopbaan- en ontwikkeladvies. Duurzaam inzetbare medewerkers, daar wil je naartoe. Met de SLIM-subsidie kijkt MKBTR met jouw medewerkers naar hun huidige werkzaamheden, hun toekomstperspectief en opleidingsbehoefte. Zij krijgen een concreet loopbaan- en ontwikkeladvies, jij krijgt daarmee handvaten bij jouw personeelsplanning.  
  3. Borgen van kennis, vaardigheden en beroepshouding. Wil je kennis, vaardigheden en beroepshouding binnen je organisatie (beter) borgen? Je kunt de SLIM-subsidie ook inzetten voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld een e-learning, een leerportaal of het invoeren van een systeem van ontwikkelgesprekken. Met de subsidie voert MKBTR met jou de voorbereidende gesprekken. 
  4. Bied een praktijkleerplaats voor een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg. Jouw medewerker volgt een Mbo-opleiding binnen de beroepsbegeleidende leerweg, je bent praktijkopleider of leermeester in het derde leerjaar. Dan zet je de SLIM-subsidie in voor de opleidingskosten die je maakt.  Hierdoor kan het interessant zijn om juist meer BBL’ers in dienst te nemen. MKBTR brengt dit graag voor je in kaart.

Wat verandert er dit jaar?

Anders dan de voorgaande tijdvakken is het nu mogelijk om een voorschot van 50% te ontvangen over het subsidiebedrag. Dit voorschot wordt bij verlening verstrekt.

Wat kunnen wij betekenen?

MKBTR begeleidt het gehele traject, van aanvraag tot en met uitvoering. Dan weet je niet alleen zeker dat jouw aanvraag juist en volledig wordt ingediend, maar ook uitgevoerd wordt. De kosten die we in rekening brengen, worden gedekt door de SLIM-subsidie.

Op 1 maart 2023 start dus een nieuw aanvraagtijdvak voor de SLIM-subsidie. Zorg dat je er op tijd bij bent. Bel of app met 0318-731 001 of stuur een mail naar hr@mkbtr.nl!

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

NIEWUS

Het MKBTR Kennisfestival 2024

Het MKBTR Kennisfestival is een festival georganiseerd voor ...

Het MKBTR Kennisfestival

Het MKBTR Kennisfestival is een festival georganiseerd voor ...

Vanaf vandaag kan je de Slim-subsidie weer aanvragen!

Wil je jouw bedrijf ook toekomstbestendig maken? Per ...
Collega's van MKBTR die aan het tafelvoetballen zijn

E-drive event: In 2025 al je bedrijfswagens elektrisch

verbod op brandstof voertuigen, het invoeren van zero-emissiezones, ...

MKBTR breidt diensten door overname Groene Hart Juristen 

MKBTR participeert per 14 oktober in Groene Hart ...

Wat zijn jouw dromen?

Wat zijn jouw dromen? Zijn ze groot, zijn ...

Waarom bergklimmen op ondernemen lijkt

Bergbeklimmen gaat letterlijk over het beklimmen van een ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij in loondienst?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als vermogende particulier?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als ZZP’ER?

Eerder namen we je al mee in de ...
Klein wit sterretje

CONTACT

Meer Weten?

0318 731 001