MKBTR breidt diensten door overname Groene Hart Juristen 

MKBTR participeert per 14 oktober in Groene Hart Juristen uit Gouda. Daarmee kunnen we onze niet alleen op fiscaal, financieel en strategisch gebied adviseren, maar ben je bij ons ook aan het juiste adres voor juridisch advies.

Voormalig eigenaar Wynold Dijkstra had de wens zich toe te leggen op interim opdrachten en ging op zoek naar opvolging. Met het aanstellen van Marc Zwemer als vestigingsleider van MKBTR Groene Hart, is de opvolging gevonden. Marc heeft zo’n 20 jaar ervaring in het operationeel management bij diverse uitvoerende organisaties. “Daarbij staat efficiency en het behalen van resultaat, maar vooral het onderhouden van goede relaties voor mij centraal”, aldus Marc. Naast MKBTR investeert mr. Arie Heijink in de overname. Arie heeft een advocatenpraktijk in Ede.  Marc Zwemer werkt vanuit Groene Hart Juristen samen met Arie Heijink.

image-(12)

Wat verandert er voor de al bestaande klanten? “De dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent. Vandaag bellen betekent dat je dezelfde dag een reactie mag verwachten van ons. Daarnaast kijken we natuurlijk ook hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een eigen portaal waarin jij je dossiers moeiteloos kunt terugvinden.”

 

En de goede relatie, daar verandert ook niets aan, die blijft het speerpunt. “Zo bezoeken we de komende tijd onze klanten graag om kennis te maken. Jij staat centraal, we luisteren graag naar wat jij als meerwaarde ziet en ervaart. We bieden je als ondernemer graag de uitbreiding van onze diensten aan, door je te vertellen over MKBTR en Groene Hart Juristen, om zo hopelijk nog meer rust en stabiliteit te ervaren, omdat we ervan overtuigd dat jouw onderneming door deze aanpak topfit wordt.” 

 

“Vanuit MKBTR kunnen we door deze overname al onze klanten nog beter adviseren, nu ook op juridisch vlak zoals arbeidsrecht en ondernemingsrecht. En met deze overname breidt de dienstverlening voor klanten van Groene Hart Juristen uit”, zegt Dirk-Jan de Jeu, algemeen directeur van MKBTR. “MKBTR wordt daarmee de one-stop-shop voor ondernemers die we altijd al voor ogen hadden.”  

 

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar (juridisch) advies? Neem contact met ons op via 0318-731 001 of info@mkbtr.nl.

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van :)

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

NIEUWS

MKBTR GROENE HART

E-drive event: In 2025 al je bedrijfswagens elektrisch

Een verbod op brandstof voertuigen, het invoeren van ...

MKBTR breidt diensten door overname Groene Hart Juristen 

MKBTR participeert per 14 oktober in Groene Hart ...

Wat zijn jouw dromen?

Wat zijn jouw dromen? Zijn ze groot, zijn ...

Waarom bergklimmen op ondernemen lijkt

Bergbeklimmen gaat letterlijk over het beklimmen van een ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij in loondienst?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als vermogende particulier?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als ZZP’ER?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als eigenaar van een bv?

Vorige week was Prinsjesdag 2022 en er zijn ...
Path 7

CONTACT

Meer Weten?

0318 731 001