Mkbtr opent haar derde vestiging

Op 1 juli 2022 opende MKBTR haar derde vestiging. Deze keer in de regio Utrechtse Heuvelrug. Met het openen van deze vestiging kunnen wij in een nog groter gebied van betekenis zijn, nog meer ondernemingen TOPFIT maken en tegelijkertijd dicht bij de ondernemer blijven. Johan Klaassen start als mede-ondernemer van MKBTR deze nieuwe vestiging op.

Johan is al ruim 4 jaar als belastingadviseur werkzaam bij MKBTR en heeft tot dusver al een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van MKBTR en van onze klanten. Van daaruit is er alle vertrouwen dat hij ook in de nieuwe regio zijn kennis en expertise op een waardevolle manier kan inzetten. Die stap is hem van harte gegund. We zien er naar uit om de ondernemers in de regio Utrechtse Heuvelrug te ontmoeten!

Kennismaking Johan Klaassen

Hoi! Ik ben Johan Klaassen. Vader, adviseur, echtgenoot, ondernemer en racefietser. In willekeurige volgorde zijn dit mijn voornaamste rollen. Ik ben 31 jaar en samen met mijn vrouw en onze 3 kinderen van 1, 4 en 7 jaar woon ik in Woudenberg.

Na mijn HBO studie Fiscaal Recht en Economie ben ik in 2012 aan de slag gegaan als startend belastingadviseur. Tijdens mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest voor diverse kantoren, waarvan de laatste vier jaren voor MKBTR. Bij MKBTR heb ik de rol van belastingadviseur, maar eigenlijk is dit uitgegroeid tot een allround ondernemersadviseur. Naast mijn werk heb ik de opleiding tot Register Belastingadviseur succesvol afgerond, waarna ik opleidingen tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging (Fiscaal – Juridisch & Business Valuation) en het theorie gedeelte van de opleiding voor financieel planners heb doorlopen.

Ik ben een rustig, maar doelgericht persoon. Mijn doelen en de doelen van mijn klant hou ik helder voor ogen en vol focus doe ik er alles aan om die doelen te bereiken. Ik ben altijd in voor een uitdaging, zoals het oplossen van een geschil met de Belastingdienst, de begeleiding van een bedrijfsoverdracht of gewoon een potje tafelvoetbal.

Naast mijn werk ben ik in de eerste plaats een gezinsman. Ik geniet er van om met mijn vrouw en onze jonge kinderen op pad te gaan en samen van alles te ondernen. Daarnaast stap ik ook graag op mijn racefiets. Heerlijk om lekker in de buitenlucht actief bezig te zijn, te genieten van de omgeving en om mezelf uit te dagen op de klimmetjes van de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. Ook ben ik nog betrokken als penningmeester bij NPV afdeling Zeist, een vereniging die aandacht geeft aan palliatieve patiënten.

Het ondernemerschap is voor mij een stap naar vrijheid en verantwoordelijkheid. De vrijheid om op mijn manier het goede te zoeken voor ondernemers en de verantwoordelijkheid om dat uit te voeren. Ook ben ik ervan overtuigd dat ik ondernemers nóg beter kan helpen als ik zelf ook het ondernemerschap ervaar.

Ik speelde al langer met deze stap richting ondernemerschap. Het is mooi dat dit bij MKBTR ook bespreekbaar is, dus zijn we samen het gesprek aangegaan. Een samenwerking met de kracht van een merk als MKBTR en de vrijheid voor mij als ondernemer voelt voor mij als een passende jas. Een win-win zeg maar.

Voor de toekomst vind ik het belangrijk dat mijn klanten kunnen rekenen op goed advies. Een advies dat ondernemers helpt om hun doelen te behalen. Deze doelen kunnen op het gebied van de onderneming liggen, zoals een optimale ondernemingsstructuur, of op privégebied, zoals een goed inzicht in jouw financiële toekomst.

This is a testing ground for article pages

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van :)

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

NIEUWS

MKBTR GROENE HART

E-drive event: In 2025 al je bedrijfswagens elektrisch

Een verbod op brandstof voertuigen, het invoeren van ...

MKBTR breidt diensten door overname Groene Hart Juristen 

MKBTR participeert per 14 oktober in Groene Hart ...

Wat zijn jouw dromen?

Wat zijn jouw dromen? Zijn ze groot, zijn ...

Waarom bergklimmen op ondernemen lijkt

Bergbeklimmen gaat letterlijk over het beklimmen van een ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij in loondienst?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als vermogende particulier?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als ZZP’ER?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als eigenaar van een bv?

Vorige week was Prinsjesdag 2022 en er zijn ...
Path 7

CONTACT

Meer Weten?

0318 731 001