Demarreren op de fiets en op het werk

Een rondje hardlopen, flink doortrappen op je racefiets of met je vrienden zaalvoetballen. Heerlijk om in je vrije tijd stoom af te blazen. Is sport en bewegen voor jou ook belangrijk? En werk jij graag in een omgeving waar plezier en prestatie hand in hand gaan? Lees dan het verhaal van Johan, onze racefietsende belastingadviseur.

In 2018 kwam Johan bij MKBTR terecht. Het bevalt hem goed. “Mijn werk is gevarieerd door de brede bedrijfseconomische inslag van MKBTR. We denken hier echt met de ondernemer mee, ook voor de lange termijn. Ik ben veel betrokken bij bedrijfsoverdrachten, dat is erg leuk om te doen. MKBTR is een relaxte organisatie. Als ik het zinvol vind om een afspraak met een klant te maken, dan krijg ik die vrijheid. En wat me bevalt, is dat we gelijkwaardig aan elkaar zijn, ook al doen we allemaal wat anders. We doen het met elkaar. Samen moeten we een prestatie leveren!”

Sport stimuleert werk

Als het over prestaties gaat, gaat het al snel over sport. Als puber kocht Johan voor zestig euro een oude racefiets van z’n oom. Sindsdien is hij altijd blijven fietsen. Tegenwoordig met een clubje in de buurt van Woudenberg of alleen. Daarnaast loopt Johan hard en voetbalt hij in de zaal. Sport als uitlaatklep.” Werk en gezin zijn belangrijk, maar het is ook goed om wat voor jezelf te hebben”, zegt Johan. Een stukje ontspanning, waarbij je niet druk bent voor een ander. Dat geeft mij ook weer de ruimte om fris mijn werk te doen. Ik merk in het fietsseizoen als de fitheid toeneemt, dat ik meer uitgerust en alerter ben. Dat maakt mij scherper richting klanten.”

Een goed plan is altijd welkom

Johan is als sportieveling op z’n plek bij MKBTR, dat onder meer hoofdsponsor is van de Ronde van Ede. Vorig jaar fietste Johan namens MKBTR mee in de Hike & Bike, een netwerkevenement van Kreeft Bouw uit Ede. Honderddertig kilometer op de fiets met zestig andere ondernemers, met na afloop een barbecue. Het smaakt naar meer. “Het zijn leuke dingen om vaker te doen, ook vanuit MKBTR”, geeft Johan aan. “Het past mooi in onze TOPFIT-visie. Op een ontspannen manier met ondernemers spreken en zo sport en werk combineren. Bij ons wordt dan snel gezegd: prima, werk het idee maar uit. Kom met een goed plan. Dus wie weet in de toekomst.”

Zonder plezier geen prestatie

Val je uit de toon als je wilt solliciteren bij MKBTR en minder sportief bent? “Haha, dat zeker niet”, zegt Johan. “Iedereen ontspant op z’n eigen manier. Ik denk wel dat iedereen hier een competitieve inslag heeft. In de pauzes bij de voetbaltafel, maar ook in wat we willen bereiken voor onze klanten. We werken hard samen, met veel ruimte voor een lolletje. Zonder plezier geen prestaties en andersom. Dat merk ik zelf ook. Ik wil een goede prestatie neerzetten en een doel bereiken. Op de fiets, voor de klant, overal. Als ik met een groepje een heuvel opfiets, wil ik niet onderdoen en wil ik het liefst als eerste boven zijn.”

-----

Herken jij je in het verhaal van Johan? Ben jij ook competitief ingesteld en wil je graag werken in een platte organisatie waar initiatief wordt gewaardeerd? Kom dan (online) koffiedrinken! Proef de sfeer, stel alle vragen die je wilt en ontdek of MKBTR goed bij jou past. Maak een afspraak door te mailen naar thessa@mkbtr.nl of bel 0318-731 001. Graag tot snel.

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet.

Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

Rik van der Wiel - Van der Wiel Optiek

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide.

Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.


Willeke van Voorst-
Leven in je Relatie

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is.

Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

Gerdo -Kaashandel Gerdo

We zijn dolblij met jullie allemaal! Zoveel adviezen en liefde om ons als ondernemer te laten groeien! Op verschillende vlakken worden we ondersteund, HR, Fiscaal en de administratie. We hebben een lange weg afgelegd om alles eenvoudiger en sneller te maken en dat we zo beter bij onze cijfers kunnen. We maken samen met jullie doelen en jullie inspireren ons. We love you! Ga zo door.

Jacqueline -Grachten Atelier

NIEWUS

Het MKBTR Kennisfestival

Het MKBTR Kennisfestival is een festival georganiseerd voor ...

Vanaf vandaag kan je de Slim-subsidie weer aanvragen!

Wil je jouw bedrijf ook toekomstbestendig maken? Per ...
Collega's van MKBTR die aan het tafelvoetballen zijn

E-drive event: In 2025 al je bedrijfswagens elektrisch

verbod op brandstof voertuigen, het invoeren van zero-emissiezones, ...

MKBTR breidt diensten door overname Groene Hart Juristen 

MKBTR participeert per 14 oktober in Groene Hart ...

Wat zijn jouw dromen?

Wat zijn jouw dromen? Zijn ze groot, zijn ...

Waarom bergklimmen op ondernemen lijkt

Bergbeklimmen gaat letterlijk over het beklimmen van een ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij in loondienst?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als vermogende particulier?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als ZZP’ER?

Eerder namen we je al mee in de ...

Wat betekent prinsjesdag voor mij als eigenaar van een bv?

Vorige week was Prinsjesdag 2022 en er zijn ...
Klein wit sterretje

CONTACT

Meer Weten?

0318 731 001