BEN JIJ EEN ECHTE WERKTIJGER?

Wat leuk dat je het spel werktijgers gaat spelen. Op deze pagina lees je meer over wat het spel precies is en hoe je dit spel speelt.

Werktijgers is gemaakt voor teams en ondernemers. Je kunt dit spel spelen met je collega’s of thuis aan de eettafel. Pak werktijgers er bij als je de 16:00 dip aan voelt komen zodat je weer nieuwe energie krijgt.

Werktijgers bestaat uit 125 spelkaarten met 5 verschillende categorieën: dilemma’s, 30 seconds, open vragen, challenges en de bonus categorie: de pubquiz.

Deel jouw leukste foto met ons via social media met @mkbtr

IMG_4239

DILLEMA

Aan de hand van verschillende dilemma’s kom je voor een moeilijke keuze te staan. Wat kies jij? Elke ochtend ontbijten met een frikandel speciaal of elke dag een slagroomtaart als lunch? Bij deze ronde valt er niet echt te winnen, maar zo leer je je collega’s of klanten wel beter kennen.

IMG_0283

30 SECONDS

Iedereen kent wel het bekende spel 30 seconds, maar nu hebben we ook de speciale Werktijgers 30 seconds. Maak verschillende teams. Pak een zandloper of zet een timer op 30 seconden, beschrijf de woorden en laat de ander zoveel mogelijk woorden raden. Op ieder kaartje staan 5 woorden, deze woorden mag je zelf niet noemen of letterlijk vertalen. Uitbeelden is wel toegestaan. Het team dat de meeste kaartjes heeft wint.

Werktijgers gele categorie

CHALLENGES

Wat te doen tegen de 16:00 dip? Daar hebben wij wel een oplossing voor. In dit spel zitten 25 challenges die jou en je team uitdagen. Word jij een echte werktijger? We verklappen nog niet te veel. Deze uitdagingen moet je gewoon spelen.

Werktijgers lichtblauwe categorie

Open vragen

Deze categorie beschrijft zichzelf eigenlijk al. In 25 kaartjes leer jij iemand anders beter kennen. Gebruik deze kaartjes bij de lunch, een personeelsgesprek of misschien zelfs wel bij een sollicitatiegesprek.

IMG_4238

Pubquiz

Houd jij wel van een uitdaging en ben je op de hoogte van het laatste nieuws? Dan is deze categorie op jouw lijf geschreven. Met 25 verschillende vragen over de hoogtepunten van 2023. Stel een spelmaster aan en maak verschillende teams. De spelmaster stelt de vragen. Het team met de meeste kaarten wint.