MKBTR UTRECHTSE HEUVELRUG

Waddinxveen

Johan Klaassen, collega van MKBTr

    Johan Klaassen

Woudenberg

Johan Klaassen, collega van MKBTr

Johan Klaassen

Jij bent een ambitieuze ondernemer die de zaken goed geregeld wil hebben. Je hebt helder voor ogen welke kant je op wil en wat je belangrijk vindt. Je houdt zelf de regie en je weet precies waarvoor en wanneer je de hulp van experts nodig hebt voor een optimaal rendement. Je hebt een oog voor kansen en mogelijkheden, maar weet deze, zeker op fiscaal en financieel gebied, niet altijd te zien en te benutten. Dan ben ik er voor jou. Als sparringspartner op financieel en fiscaal gebied, sta ik, Johan, samen met mijn team voor je klaar. Zodat jij je doelen behaalt.

Heb jij dus vragen over optimaal belastingvoordeel, een betere organisatiestructuur of wil je aan de slag met jouw financiële toekomst? Het team van MKBTR staat voor je klaar.

Belastingadvies
Financiële planning

Financiële planning

Bedrijfsoverdrachten

Bedrijfsoverdrachten

Samenwerkingen

Extra ondersteuning

Belastingadvies

Belastingadvies

Financiële planning

Bedrijfsoverdrachten

Samenwerkingen

Extra ondersteuning

Maak kennis met Johan Klaassen

Hoi, ik ben Johan: belastingadviseur, vader, ondernemer en echtgenoot. En dan vergeet ik vast nog iets. Ik woon in Woudenberg en sinds 2023 is hier ook MKBTR Utrechtse Heuvelrug gevestigd. Ik help je graag jouw onderneming TOPFIT te maken. Mijn expertise ligt op het fiscale en financiële gebied. Zullen we kennismaken?

Onze werkwijze

1

Kennismaking

Hoe kunnen wij je verder helpen?

2

Inventarisatie

It's a mach! Tijd om te analyseren

3

Plan van aanpak

Na de analyse gaan we voor jou aan de slag

4

Praktisch advies

Hoe nu verder? Van dromen naar doelen

Klein blauw sterretje

WAT ZE ZEGGEN

"Even Johan bellen", dat doen we regelmatig wanneer we een verfrissend inzicht en (fiscale) ondersteuning in onze onderneming nodig hebben

Touchpix  - Nynke

Ik zag altijd op tegen de belastingklus, maar sinds Johan me helpt, zie ik het vol vertrouwen tegemoet. Johan is to the point en geeft begrijpelijk fiscaal advies vanuit mijn persoonlijke wensen.

Bernhard Vreugdenhil

Contact

Fonteinkruid 6d

3931 WX Woudenberg

0318-731001