VACATURE

Senior Belastingadviseur

Wil jij net als MKBTR de accountancy veranderen op een manier die écht relevant is voor ondernemers? Geloof jij dat juist samenwerken met onze ondernemers ervoor zorgt zij hun doelen behalen? Zoek jij een werkomgeving waarin je naast je persoonlijke ontwikkeling ook MKBTR helpt doorgroeien? Dan maken we graag kennis met jou!

MKBTR Bedrijfsfotografie juli'22-22

We laten ons graag allereerst graag verrassen door jouw talent. Je zoekt ruimte om de fiscale wereld verder te ontwikkelen om ondernemers écht te helpen. Als geen ander vertaal je dit inzicht in strategische oplossingen voor onze ondernemers. Met jouw kennis en expertise ben jij in staat om vooruit te denken voor onze ondernemers; zijn doel is jouw doel.

Wat maakt jou de collega die wij zoeken?

 • Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met ondernemers en collega's en bent in staat jouw (fiscale) advies helder en duidelijk over te brengen.
 • Onder jouw verantwoordelijkheid breng je onze ondernemers naar het gewenste niveau.
 • Je hebt ervaring om vanuit de inhoud leiding te geven aan een team van deskundige professionals en neemt hen mee in jouw kennis en visie.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als belastingadviseur en een diploma op HBO- of WO-niveau.

Waarom MKBTR?

Wij zijn MKBTR en wij doen het anders. Wij willen bij de leukste organisaties van Nederland horen. Dat doen we door onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT-professionals vanuit hun vakgebied te laten samenwerken. Zo werken we samen aan de doelen van onze ondernemers en daarmee topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle mede MKBTR’aars. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. We hebben vestigingen in de regio’s Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en Groene Hart. Allemaal dichtbij de A12.

Waarom jij bij MKBTR wilt werken:

 • Verantwoordelijkheid
  We hebben vertrouwen in jouw kennis, kunde en expertise. Daarom ben jij verantwoordelijk voor de fiscale dienstverlening aan onze klanten.
 • Goede studiefaciliteiten
  Opleiding en ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk, net als het ontwikkelen van jouw talenten, ook wanneer dat buiten je takenpakket valt.
 • Ons team
  Je bent onderdeel van MKBTR en staat er daarom niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar.
 • Resultaat
  Je levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je mede MKBTR-aars. We boeken mooie resultaten als bedrijf en hierin deel je als werknemer.
 • Ambitie
  We willen groeien, net als jij. We benoemden al eerder dat we graag bij de leukste organisaties van Nederland willen horen. Daar hebben we jou bij nodig!

Dit krijg je van ons

Natuurlijk bieden we je alles aan wat je mag verwachten van een professionele werkgever: een pensioenregeling, een laptop, goede koffie, een lunch, af en toe en Nerf-gevecht op kantoor en een goed salaris tussen de € 4.864,00 en € 7.726,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast is je werk flexibel in te delen, thuiswerken kan in overleg.

SOLLICITEREN?

We geloven niet in solliciteren, maar leren je graag kennen. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met MKBTR. Bel of app Hester op 06-15000 435 of stuur een mail naar hester@mkbtr.nl

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken