VACATURE

Juridisch secretaresse bij Groene Hart Juristen

Ben jij onze rots in de branding op onze nieuwe vestiging in Waddinxveen? Samen met een team van juridisch specialisten van Groene Hart Juristen zet je je voor 100% in voor de zaken van onze cliënten. Jij zorgt ervoor dat alle processen rondom onze cliënten soepel verlopen. Daarnaast zorg je dat ook ons kantoor op rolletjes loopt, vanuit je drive om te ondersteunen waar je kunt. Je denkt vooruit vanuit jouw kennis en expertise en maakt zo echt het verschil.

fotostudio7-7897@2x

Want jij zorgt voor rust, structuur en goedlopende processen. Je ontzorgt je collega’s door de telefoon en mail te beantwoorden. Jij staat onze cliënten als eerste te woord en doet een korte intake. Daarna maak je dossiers aan en zorg je voor correcte facturen. Je ondersteunt je collega’s op secretarieel gebied en de algehele bedrijfsvoering. Je werkt adequaat, procesmatig en geordend. De vragen die je uitzet bij diverse juristen bewaak je, zodat deze opgevolgd worden. Je bent daarnaast leergierig en gedreven, bij Groene Hart Juristen zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Wat maakt jou de collega die wij zoeken?

  • De keuzes die je maakt, maak jij bewust. 
  • Je bent bij voorkeur 24 uur per week beschikbaar op onze locatie in Waddinxveen 
  • Je schakelt snel en komt bij verandering van het plan snel met een passende oplossing.  
  • Je bent ambitieus, daagt jezelf uit staat open voor ontwikkeling. 
  • Je pakt aan, denkt logisch na, bent accuraat en staat je mannetje of vrouwtje. 

Waarom Groene Hart Juristen?

Groene Hart Juristen is een label van MKBTR. Onze juridisch specialisten behandelen vele rechtsgebieden, waaronder contractenrecht, burenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, bouwrecht en bestuursrecht. We zijn geen standaard juridisch kantoor, maar zo eigenwijs dat we het graag anders willen doen. We kiezen voor een fullservice aanpak waarbij onze juridisch specialisten zich altijd 100% inzetten voor een zaak. Of je nou particulier bent of ondernemer. Ons team bestaat uit allround experts vanuit diverse disciplines zodat we je hoogwaardige, maar wel begrijpelijke dienstverlening kunnen bieden. Daarnaast zijn we flexibel en snel. Vanwege groei zijn we op zoek naar versterking.  

 

Waarom jij bij Groene Hart Juristen wilt werken

  • Verantwoordelijkheid Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening richting onze cliënten. Omdat we vertrouwen hebben in jou, bepaal je voor een groot deel zelf hoe je dit invult. 
  • Goede studiefaciliteiten Opleiding en ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk, net als het ontwikkelen van jouw talenten, ook wanneer dat buiten je takenpakket valt. 
  • Ons team Je bent onderdeel van Groene Hart Juristen en staat er daarom niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar.  
  • Collegialiteit Je levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je collega’s en van jezelf. We houden van gezelligheid en dat doe je als collega’s met elkaar. 
  • Ambitie We willen groeien, net als jij. We benoemden al eerder dat we graag bij de leukste organisaties van Nederland willen horen. Daar hebben we jou bij nodig! 

Dit krijg je van ons

Natuurlijk bieden we je alles aan wat je mag verwachten van een professionele werkgever: een pensioenregeling, een laptop, goede koffie, een gezellig kantoor, leuke collega’s en een goed salaris tussen de € 2.105,00 en € 3.295,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.   

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren. Marc en Danique leren je graag kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Bel of app Marc Zwemer op 06-3090 7631 of stuur een mail naar marc@groenehartjuristen.nl 

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken