VACATURE

Juridisch adviseur bij Groene Hart Juristen

Een cliënt belt en jij bent de eerste die ze inhoudelijk spreken. Je legt een dossier aan en onderzoekt en analyseert het juridische vraagstuk. Je bepaalt wat nodig is en beoordeelt de consequenties. Je stelt, waar nodig, juridische documenten en contracten op en adviseert en ondersteunt bij de opvolging.   

MKBTR-Bedrijfsfotografie-juli'22-5@2x

Je bent in staat om naast onze cliënt te staan. Onze cliënten vragen om hulp en kunnen een luisterend oor goed gebruiken. Jij voelt dit haarfijn aan en door jouw aanpak zorg jij voor rust, overzicht en structuur. Jij zorgt voor de juiste focus en weet verwachtingen richting de cliënt als geen ander te managen.  Dat doe je door helder en eenvoudig te communiceren, zodat ons juridisch advies begrijpelijk is. Samen met een team van juridisch specialisten zet jij je voor 100% in voor de zaken van onze cliënten.

Wat maakt jou de collega die wij zoeken?

  • Je leeft je in en houdt rekening emoties van onze cliënten. 
  • Je bent enthousiast en proactief; je pikt signalen op en vertaalt dit naar concreet advies. 
  • Je schakelt snel en komt bij verandering van het plan snel met een passende oplossing.  
  • Je houdt overzicht, weet wie je nodig hebt en haakt betrokkenen moeiteloos aan. 
  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie en HBO werk- en denkniveau. 

Waarom Groene Hart Juristen?

Groene Hart Juristen is een label van MKBTR. Onze juridisch specialisten behandelen vele rechtsgebieden, waaronder contractenrecht, burenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, bouwrecht en bestuursrecht. We zijn geen standaard juridisch kantoor, maar zo eigenwijs dat we het graag anders willen doen. We kiezen voor een fullservice aanpak waarbij onze juridisch specialisten zich altijd 100% inzetten voor een zaak. Of je nou particulier bent of ondernemer. Ons team bestaat uit allround experts vanuit diverse disciplines zodat we je hoogwaardige, maar wel begrijpelijke dienstverlening kunnen bieden. Daarnaast zijn we flexibel en snel. Vanwege groei zijn we op zoek naar versterking.  

 

Waarom jij bij Groene Hart Juristen wilt werken

  • Verantwoordelijkheid Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening richting onze cliënten. Omdat we vertrouwen hebben in jou, bepaal je voor een groot deel zelf hoe je dit invult.  
  • Goede studiefaciliteiten Opleiding en ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk, net als het ontwikkelen van jouw talenten, ook wanneer dat buiten je takenpakket valt.  
  • Ons team Je bent onderdeel van Groene Hart Juristen en staat er daarom niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar.    
  • Collegialiteit Je levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je collega’s en van jezelf. We houden van gezelligheid en dat doe je als collega’s met elkaar.  
  • Ambitie We willen groeien, net als jij. We benoemden al eerder dat we graag bij de leukste organisaties van Nederland willen horen. Daar hebben we jou bij nodig!  

Dit krijg je van ons

Natuurlijk bieden we je alles aan wat je mag verwachten van een professionele werkgever: een pensioenregeling, een laptop, goede koffie, een gezellig kantoor, leuke collega’s en een goed salaris tussen de € 2.400,00 en € 3.400,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.   

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren. Marc en Danique leren je graag kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Bel of app Marc Zwemer op 06-3090 7631 of stuur een mail naar marc@groenehartjuristen.nl 

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken