HOME - WERKEN BIJ 7 - FINANCIEEL SPECIALIST

VACATURE

Financieel specialist

Voorzie jij onze ondernemers van het juiste financiële advies? Ken jij zijn of haar dromen en idealen? Weet jij dit te vertalen in concrete informatie waar onze ondernemers in de dagelijkse praktijk iets mee kunnen?

Hester en Thessa in overleg

In jouw rol als financieel adviseur ben jij binnen MKBTR eindverantwoordelijk voor onze dienstverlening. Jij ontzorgt onze ondernemers in het naleven van regelgeving. Jij weet financiële rapportages en jaarrekeningen te vertalen in helder en begrijpelijk advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn MKBTR en wij doen het beter. Wij willen bij de leukste organisaties van Nederland horen. Dat doen we door onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT- professionals vanuit winstteams samen te laten aan topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle mede MKBTR’aars. Zo sta je er niet alleen voor en kun je bij je collega’s terecht met je vragen. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. 

Wat ga je precies doen?

  • Je zorgt er met collega’s voor dat de administratie compleet is zodat de ondernemer de juiste informatie krijgt en dat er doorlopend inzicht in de voortgang is.
  • Van alle cijfers, wensen en dromen maak jij een winstplan voor onze ondernemers.
  • Je bereidt samen met collega’s tussentijdse rapportages en jaarrekeningen voor, je bespreekt ze met onze ondernemers en stuurt collega’s in deze rol functioneel aan.
  • Je hebt de benodigde financiële kennis en deelt dit binnen jouw team.
  • Je maakt volop gebruik van IT en digitale hulpmiddelen. Met onze dashboards hebben onze ondernemers doorlopend inzicht in hun onderneming.

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring.
  • Je wilt het graag beter doen.
  • Je werkt op hbo of wo-niveau.
  • Je bent leergierig, innovatief en in staat om anderen te motiveren.
  • Je communiceert helder en eenvoudig.

Dit krijg je van ons

Je salaris zal tussen de €3.000 – 5.000 liggen, we hanteren de salarisadviestabel vanuit de benchmark Accountancy. 

We hebben goede studiefaciliteiten en het ontwikkelen van je talenten, ook als dat buiten je takenpakket valt, stimuleren we juist. Je bent onderdeel van MKBTR en levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je mede MKBTR-aars. We boeken mooie resultaten als bedrijf en hierin deel je als werknemer. Ook stellen we jaarlijkse een topfitbudget beschikbaar, zodat jij kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid op een manier die bij jou past. Je werk is flexibel in te delen. Thuis werken kan in overleg. 

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren, maar leren je onder het genot van een kopje koffie, thee, fris of een potje tafelvoetbal graag kennen. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Cornelis en Hester. Bel of app Hester op 06-15000 435 of stuur een mail naar hester@mkbtr.nl

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we kennismaken