HOME - WERKEN BIJ 7 - FINANCIEEL MEDEWERKER

VACATURE

Financieel medewerker

Zorg jij dat de bankstand van jouw klant actueel is zodat hij of zij betalingen kan doen? Voorzie jij onze ondernemers van de juiste en complete financiële informatie? Weet jij dit te vertalen in concrete informatie waar onze ondernemers iets mee kunnen? 

Cornelis in overleg

In jouw rol als financieel medewerker zorg jij binnen MKBTR dat de administraties van onze ondernemers op rolletjes lopen. Jij ontzorgt onze ondernemers. Jij wordt gelukkig van cijfertjes en financiële rapportages zijn voor jou gesneden koek. Dit alles weet jij te vertalen in helder en begrijpelijk advies. 

Wie zijn wij?

Wij zijn MKBTR en wij doen het beter. Wij willen bij de leukste organisaties van Nederland horen. Dat doen we door onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT- professionals vanuit winstteams samen te laten aan topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle mede MKBTR’aars. Zo sta je er niet alleen voor en kun je bij je collega’s terecht met je vragen. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. 

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring.
  • Je wilt het graag beter doen.
  • Je werkt op mbo of hbo-niveau.
  • Je bent leergierig en innovatief.
  • Je communiceert helder en eenvoudig.

Wat ga je precies doen?

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring.
  • Je wilt het graag beter doen.
  • Je werkt op mbo of hbo-niveau.
  • Je bent leergierig en innovatief.
  • Je communiceert helder en eenvoudig.

Dit krijg je van ons

Je salaris zal tussen de €2.000 – 3.500 euro liggen, we hanteren de salarisadviestabel vanuit de benchmark Accountancy. We hebben goede studiefaciliteiten en het ontwikkelen van je talenten, ook als dat buiten je takenpakket valt, stimuleren we juist. Je bent onderdeel van MKBTR en levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je mede MKBTR-aars. We boeken mooie resultaten als bedrijf en hierin deel je als werknemer. Ook stellen we jaarlijkse een topfitbudget beschikbaar, zodat jij kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid op een manier die bij jou past. Je werk is flexibel in te delen. Thuis werken kan in overleg.

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren, maar leren je onder het genot van een kopje koffie, thee, fris of een potje tafelvoetbal graag kennen. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Cornelis en Hester. Bel of app Hester op 06-15000 435 of stuur een mail naar hester@mkbtr.nl

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we kennismaken