HOME - WERKEN BIJ 7 - FINANCIEEL BUSINESSPARTNER

VACATURE

Finanieel businesspartner

Ben jij de sparringpartner voor onze ondernemers? Ken jij zijn of haar dromen en idealen? Weet jij dit in een winstplan te gieten en coach jij de ondernemer, zodat hij het stuur van de onderneming weer in handen krijgt? 

Cornelis in overleg

In jouw rol als financieel businesspartner ben jij binnen MKBTR eindverantwoordelijk voor onze dienstverlening. Jij ontzorgt onze ondernemers in het naleven van regelgeving. Daarnaast zijn jaarrekeningen, fiscale aangiften en andere rapportages voor jou geen uitdaging. Dit alles weet jij te vertalen in helder en begrijpelijk advies. 

Wie zijn wij?

Wij zijn MKBTR en wij doen het beter. Wij willen bij de leukste organisaties van Nederland horen. Dat doen we door onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT- professionals vanuit winstteams samen te laten aan topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle mede MKBTR’aars. Zo sta je er niet alleen voor en kun je bij je collega’s terecht met je vragen. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. 

Wat ga je precies doen?

 • Je bouwt mee aan de dienstverlening voor onze klanten in het mkb zodat iedere onderneming TOPFIT wordt. Daarbij zet je je financiële en fiscale kennis creatief in.
 • Je bedenkt en innoveert nieuwe programma’s en diensten voor het mkb.
 • Vanuit jouw kennis en expertise draag je bij aan de sturing van organisaties, op deze manier kom je tot beleid.
 • Aan de hand van de maximale winstcapaciteit, het winstplan en het dashboard coach je ondernemers in het behalen van hun doelen om een TOPFITTE onderneming te realiseren.
 • Je bespreekt tussentijdse rapportages en jaarrekeningen met onze ondernemers en weet hier de juiste informatie uit te halen.
 • Je neemt deel aan bedrijfsnetwerken om onze klantenkring uit te breiden.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de accountantspraktijk en wilt het graag beter doen.
 • Je werkt op hbo of wo-niveau.
 • Leidinggeven aan een team van deskundige professionals geeft je energie.
 • Je hebt de benodigde kennis in huis om te delen met jouw team;
 • Je maakt volop gebruik van IT- en digitale hulpmiddelen om inzicht te creëren.
 • Je bent instaat om dit inzicht te vertalen naar strategische oplossingen.

Dit krijg je van ons

Je salaris zal liggen tussen 4.000 – 6.500, we hanteren de salarisadviestabel vanuit de benchmark Accountancy. We hebben goede studiefaciliteiten en het ontwikkelen van je talenten, ook als dat buiten je takenpakket valt, stimuleren we juist. Je bent onderdeel van MKBTR en levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je mede MKBTR-aars. We boeken mooie resultaten als bedrijf en hierin deel je als werknemer. Ook stellen we jaarlijkse een topfitbudget beschikbaar, zodat jij kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid op een manier die bij jou past. Je werk is flexibel in te delen. Thuis werken kan in overleg.

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren, maar leren je onder het genot van een kopje koffie, thee, fris of een potje tafelvoetbal graag kennen. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Cornelis en Hester. Bel of app Hester op 06-15000 435 of stuur een mail naar hester@mkbtr.nl

Klein wit sterretje

CONTACT

Laten we kennismaken