VACATURE

Content marketeer

We krijgen vaak de vraag wie we zijn en wat we doen. Een adviesbureau, administratiekantoor of businesscoach? Goede vraag! Het TOPFIT maken van ondernemingen zit bij alle MKBTR’aars in het DNA. Maar hoe delen we deze boodschap met de rest van de wereld? Wat ons betreft niet door moeilijke verhalen, maar to-the-point, doelgericht en stap voor stap. Wat zijn we zonder onze marketing- en communicatieprofessionals die ons hierin adviseren? Vanwege groei zijn we op zoek naar uitbreiding van het team. 

fotostudio7-7897@2x

Wat ga je precies doen?

 • Je helpt mee met het beheren van de social media van MKBTR, Huis van Financiën, Groene Hart Juristen en MKBTR Groene Hart. Dat betekent dat jij enthousiast wordt van het maken van content, visuals en het schrijven van korte teksten. Dat doe je samen met je directe collega.  
 • Daarnaast help je met de vormgeving; infographics, flyers of presentaties. Je collega's hebben een idee en jij fixt het! Je neemt ons hierin mee. 
 • Je gaat aan de slag met het bedenken en maken van video en fotografie. Verras ons vooral met jouw creatieve ideeën voor Instagram Reels of TikTok of andere video’s.  
 • Jouw hart gaat sneller kloppen van copywriting. Geef jou een paar steekwoorden en jij maakt hier een wervend en goedlopend verhaal van.  

Wat hebben wij je te bieden?

 • Er is genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën.
 • We zijn flexibel, waardoor deze baan te combineren is met een studie of andere baan.
 • Een deel van de werkzaamheden kun je wat ons betreft prima vanuit huis doen.

Wat maakt jou de collega die wij zoeken?

 • Je stelt prioriteiten wanneer er tijdens jouw werkdag van alles op je pad komt 
 • Je schakelt snel en volgt de trends op gebied van marketing op de voet 

Waarom MKBTR?

Wij zijn MKBTR en wij doen het anders. Wij willen bij de leukste organisaties van Nederland horen. Dat doen we door onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT-professionals vanuit hun vakgebied te laten samenwerken aan de doelen van onze ondernemers en daarmee topfitte ondernemingen en het werkplezier van alle mede MKBTR’aars. We praten niet over veranderingen, maar voeren ze door. 

Waarom jij bij MKBTR wilt werken 

 • Verantwoordelijkheid Je bent verantwoordelijk voor een deel van de marketing en communicatie van MKBTR en de labels die hierbij horen. Omdat we vertrouwen hebben in jou, bepaal je voor een groot deel zelf hoe je dit invult. 
 • Goede studiefaciliteiten Opleiding en ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk, net als het ontwikkelen van jouw talenten, ook wanneer dat buiten je takenpakket valt. 
 • Ons team Je bent onderdeel van MKBTR en staat er daarom niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan staan je collega's voor je klaar.  
 • Resultaat Je levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je mede MKBTR-aars. We boeken mooie resultaten als bedrijf en hierin deel je als werknemer. 
 • Ambitie We willen groeien, net als jij. We benoemden al eerder dat we graag bij de leukste organisaties van Nederland willen horen. Daar hebben we jou bij nodig! 

Dit krijg je van ons

Natuurlijk bieden we je alles aan wat je mag verwachten van een professionele werkgever: een pensioenregeling, een laptop, goede koffie, een lunch, af en toe en Nerf-gevecht op kantoor en een goed salaris tussen de € 2.105,00 en € 3.295,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.  

SOLLICITEREN

We geloven niet in solliciteren, maar maken graag kennis met je. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met MKBTR. Heb je vragen of lijkt dit je wel wat? Bel of app dan met Anne-Roos of Elise op 0318-731001.

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken