KLAAR VOOR
EEN NIEUWE START?

321 - SCROLL

20210225_1256__MG_6735@2x

BEN JIJ

#ambitieus #topfit #goedmetcijfers

Wij zijn MKBTR en wij doen het anders. Wij geloven in samenwerking met ondernemers. Dat dát zorgt voor het bereiken van hun doelen. Met onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en IT-professionals werken we integraal aan topfitte ondernemingen. Op een manier die écht relevant is voor ondernemers. Spreekt dat jou aan? Bekijk hieronder onze vacatures.

WIJ ZIJN MKBTR

MKBTR is adviesbureau, administratiekantoor en businesscoach ineen. Onze missie is om bedrijven topfit te maken. Dat kan alleen als we zelf topfit blijven. Daarom zoeken we ambitieuze professionals die willen groeien.

Geen complexe verhalen, maar to-the-point, doelgericht, stap voor stap. Zo helpen we ondernemers in de opbouw van een waardevol bedrijf. We geloven in samenwerking, ook intern. Met een platte structuur en aandacht voor elkaar. Waar altijd ruimte is voor goede ideeën. Waar je de kans krijgt om je expertise te tonen. Zo creëren we een topfitte interne organisatie, die in staat is om klanten op een overstijgende manier verder te helpen. Welke ideeën en ambitie heb jij? Schuif aan en vertel het ons.

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Ik wist niet wat ik miste, maar ben heel blij met wat ik nu weet. Doorslaggevend om samen te werken met MKBTR is het strategisch meedenken.

RIK VAN DER WIEL - VAN DER WIEL OPTIEK

Ik was een goede hulpverlener, maar geen goede ondernemer. Nu ben ik beide. Juist het sparren vind ik een belangrijk onderdeel, want stiekem zocht ik een soort collega.

WILLEKE VAN VOORST- LEVEN IN JE RELATIE

Door het opmaken van een jaarlijks winstplan weet ik nu wat haalbaar is. Ik krijg een heldere uitleg bij vragen, maar ook proactief vragen of aanbevelingen vanuit MKBTR.

GERDO - KAASHANDEL GERDO

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken