KLAAR VOOR
EEN NIEUWE START?

321 - SCROLL

20210225_1256__MG_6735@2x

BEN JIJ

#ambitieus #topfit #enthousiast

Wij zijn MKBTR en wij doen het anders. Wij geloven in samenwerking met ondernemers. Dat dát zorgt voor het bereiken van hun doelen. Met onze bedrijfskundigen, financieel experts, fiscalisten, HR- en juristen werken we  aan topfitte ondernemingen.  Spreekt dat jou aan? Bekijk hieronder onze vacatures.

VACATURES BIJ GROENE HART JURISTEN

WIJ ZIJN MKBTR

MKBTR helpt ondernemingen met hun fiscale, financiële, strategisch, juridische en HR vraagstukken. Onze missie is om bedrijven topfit te maken. Dat kan alleen als we zelf topfit blijven. Daarom zoeken we ambitieuze professionals die willen groeien.

Geen complexe verhalen, maar to-the-point, doelgericht, stap voor stap. Zo helpen we ondernemers in de opbouw van een waardevol bedrijf. We geloven in samenwerking, ook intern. Met een platte structuur en aandacht voor elkaar. Waar altijd ruimte is voor goede ideeën. Waar je de kans krijgt om je expertise te tonen. Zo creëren we een topfitte interne organisatie, die in staat is om klanten op een overstijgende manier verder te helpen. Welke ideeën en ambitie heb jij? Schuif aan en vertel het ons.

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Toen ik solliciteerde dacht ik dat accountancy heel stoffig was. Maar toen ik een stap over de drempel zette, was ik al niet meer zo stellig. Ik voel me hier heel welkom en er heerst een prettige, open sfeer.

Geralda van Laar - Secretaresse

Bij MKBTR krijg ik echt de ruimte om het werk op mijn manier te verrichten. Er is altijd wel iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en is het ook gewoon heel gezellig. 

Jesse van Veldhuizen- Financieel medewerker

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij MKBTR. Na een kopje koffie wist ik: hier wil ik werken. Tot nu toe heb er ik er nog totaal geen spijt van 🙂

Anne-Roos Smits -Marketing en Communicatie professional

Path 7

CONTACT

Laten we kennismaken