MKBTR UTRECHTSE HEUVELRUG

Woudenberg

Artboard 13

Johan Klaassen

Jij bent een ambitieuze ondernemer die de zaken goed geregeld wil hebben. Je hebt helder voor ogen welke kant je op wil en wat je belangrijk vindt. Je houdt zelf de regie en je weet precies waarvoor en wanneer je de hulp van experts nodig hebt voor een optimaal rendement. Je hebt een oog voor kansen en mogelijkheden, maar weet deze, zeker op fiscaal en financieel gebied, niet altijd te zien en te benutten. Dan ben ik er voor jou. Als sparringspartner op financieel en fiscaal gebied, sta ik, Johan, samen met mijn team voor je klaar. Zodat jij je doelen behaalt.

Heb jij dus vragen over optimaal belastingvoordeel, een betere organisatiestructuur of wil je aan de slag met jouw financiële toekomst? Het team van MKBTR staat voor je klaar.

Belastingadvies

Financiële planning

Bedrijfsoverdrachten

Samenwerkingen

Extra ondersteuning

Maak kennis met Johan Klaassen

Hoi, ik ben Johan: belastingadviseur, vader, ondernemer en echtgenoot. En dan vergeet ik vast nog iets. Ik woon in Woudenberg en sinds 2023 is hier ook MKBTR Utrechtse Heuvelrug gevestigd. Ik help je graag jouw onderneming TOPFIT te maken. Mijn expertise ligt op het fiscale en financiële gebied. bieden voor jouw als ondernemer. Zullen we kennismaken?

Path 486

WAT ZE ZEGGEN

Johan is positief en altijd in voor een grapje, een erg waardevolle collega. 

Collega - Anne-Roos

Quote 2

Klant -Naam bedrijf

Quote 3

Klant -Naam bedrijf

Contact

Fonteinkruid 6a

3931 WX Woudenberg