Quote Quote

Hester Bunk

HR Adviseur

Sinds april 2022 ben ik onderdeel van het MKBTR-team. Als HR-professional beweeg ik mij moeiteloos tussen allerlei organisatie- en HR gerelateerde zaken. Het is voor mij niet het instrument wat telt, maar de manier waarop je medewerkers tot een goede prestatie laten komen (en ja dan benutten we zeker verschillende instrumenten). Want een topfitte onderneming bereik je met de mensen die hieraan meebouwen.  

Voor mijn start bij MKBTR heb ik ruime ervaring opgedaan als adviseur, teamleider en coach. Verschillende rollen maar altijd met één vaste kern; de werkende mens. Ik heb een Bachelor en Master op het gebied van HRM en daarnaast diverse licenties voor scans en testen waarmee je als ondernemer inzicht krijgt in de kwaliteiten binnen je organisatie.

Bij MKBTR bouw ik vanuit mijn kennis en ervaring onze HR-dienstverlening verder uit. We hebben de kennis in huis om je als ondernemer te ontzorgen en ondersteunen bij het realiseren van je ambities en dromen. Dit doen we vanuit HR door in te zetten op de prestatie van medewerkers (denk aan: teamontwikkeling, coaching, prestatie, inzetbaarheid) en het creëren van een omgeving die dit mogelijk maakt (denk aan: organisatie inrichting, beleid en regelingen, wet- en regelgeving).

Ik ga graag met je in gesprek om te verkennen hoe je je onderneming (nog) topfitter kan krijgen!

fotostudio7_-4235

Contact