Quote Quote

Thessa Boddenberg

Financieel Adviseur

Vanuit mijn bedrijf Huis van Financiën werk ik sinds begin 2020 met MKBTR en vanaf januari 2022 ben ik partner bij MKBTR. We vonden elkaar al snel in onze werkwijze en visie op het vak. Klanten willen helpen en begeleiden in het bouwen aan financieel sterke bedrijven. Altijd vanuit de doelen en dromen van de ondernemer.

In het dagelijkse werk hou ik mij vooral bezig met het maken van winstplannen, het optimaliseren van administraties en strategiegesprekken. Daarnaast werk ik aan de positionering en marketing van MKBTR en het ontwikkelen van nieuwe programma’s en trajecten waar we onze klanten nog beter mee kunnen helpen. Ook bouw ik verder aan Huis van Financiën als merk van MKBTR.

MKBTR past bij mij omdat er heel veel ruimte is voor vernieuwing en ontwikkeling. Ik hou ervan om steeds weer na te denken over de volgende stap. Wat kunnen we verder verbeteren? Welke ontwikkelingen zien we in de markt? Waar hebben onze klanten behoefte aan? MKBTR is een jonge en ambitieuze organisatie met veel enthousiasme en vrijheid. Een plek waar ik mijn ambities en ondernemerschap helemaal kwijt kan.

Vrijheid, genieten en zingeving zijn de waarden die ik centraal stel in mijn leven en vanuit die waarden wil ik werken. En dat is precies wat ik mijn klanten ook gun; bewuste keuzes maken vanuit datgene wat er voor hen daadwerkelijk toe doet. En van daaruit een waardevol bedrijf opbouwen dat helemaal bij ze past, genietend van de weg er naartoe.

fotostudio7 -7920-2

Contact