Quote Quote

Hennie Bos

Adviseur personeelszaken / salarisadministrateur

Sinds november 2013 werk ik met veel plezier bij de dynamische onderneming MKBTR. In het begin vooral als Officemanager in combinatie met de taken op gebied van personeelsadvies en salarisverwerking. Inmiddels richt ik mij fulltime op mijn taken van personeelsadviseur en salarisadministrateur. 

Dat wil niet zeggen dat het organiseren, wat een hoofdtaak is van de Officemanager, uit mijn bloed is. Elk jaar ben ik betrokken bij de organisatie van ons jaarlijkse Fit-event en dat doe ik met hart en ziel.

Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. In 2014 heb ik een studie Salarisadministratie afgerond en in 2016 de opleiding HBO Personeelsmanagement. Voor onze klanten verzorg ik de salarisadministratie en bied ik hulp bij het opmaken van arbeidscontracten, inschaling van salarissen en vragen op het gebied van arbeidsrecht.

De medewerker is het belangrijkste kapitaal van een topfitte organisatie. Het staat allemaal met elkaar in verbinding: benutten van talent, gevoel van geluk, betrokkenheid, motivatie, rendement. Mijn passie begint bij de mens en zijn talent. Iedere werknemer heeft talenten, maar maakt u daar als werkgever optimaal gebruik van?

Stephen Covey zegt: “mensen voelen zich gewoon beter wanneer ze ergens goed in zijn”. En als een medewerker zich goed voelt en betrokken wordt bij de visie en strategie van de onderneming zal hij ook gemotiveerd zijn om zijn werk goed te doen wat weer resulteert in een optimaal rendement.

Kortom, inzet van individueel talent voor optimaal rendement! Betrek uw medewerkers bij het bepalen van de visie & strategie van uw onderneming! Werkgever en werknemers met één gedeelde visie kunnen trots zijn op hun bedrijf!

Neem vrijblijvend contact met mij op! Ik ben benieuwd waarmee ik u verder van dienst kan zijn bij een optimale inrichting van uw personeelszaken!

Hennie Bos 1

Contact