Quote Quote

Wendy Wisgerhof

HR Professional

 Er wordt wel eens gezegd dat een bedrijf haar meest waardevolle bezit het personeel is. Goed omgaan met Human Resources (HR) ofwel een goed personeelsbeleid is dus voor elk bedrijf van belang. Tegelijk brengt het aantrekken, ontwikkelen, uit laten stromen, optimaliseren en structureren van personeel best wat uitdagingen met zich mee.

Door mijn 12 jaar ervaring in verschillende HR (management) functies bij uiteenlopende bedrijven ben ik in staat antwoord te geven op diverse HR-vraagstukken. Daarbij kies ik bij voorkeur voor een directe, pragmatische maar ook menselijke aanpak waarbij verbinding en communicatie tussen mensen, maar ook tussen de manager en zijn of haar team, van groot belang is.

Ik ben een ambitieuze en gemotiveerde HR professional die van aanpakken weet! Door mijn resultaatgerichte instelling en hoge mate van betrokkenheid, help ik mensen nader tot elkaar te komen en ben ik in staat concrete verbetervoorstellen te doen.

Het is verder mijn stellige overtuiging dat je nooit te oud bent om te leren. Met de juiste coaching en ondersteuning kan iedereen zich ontwikkelen tot een betere manager of teamlid. Een gezonde dosis energie, de wil om te veranderen en de juiste HR-tools zijn hierbij belangrijke ingrediënten!

Ik help u graag bij het realiseren van uw HR doelen!  

Wendy Wisgerhof 1

Contact