Quote Quote

Johan Klaassen

Belastingadviseur

Vanaf mei 2018 ben ik onderdeel van het team MKBTR. MKBTR heeft een brede kijk op het bedienen van MKB-ondernemers. Deze brede kijk spreekt mij erg aan. Mijn kennis van (belasting)wetgeving zal ik inzetten om onze pijler Wet & Regelgeving in te vullen en hierin bij te dragen aan het topfit maken van uw onderneming.

Voor mijn start bij MKBTR heb ik zo’n 6 jaren als allround belastingadviseur gewerkt voor diverse accountantskantoren. Na mijn opleiding Fiscaal Recht en Economie heb ik mij steeds verder verdiept in de fiscale kennis. Ik heb onder andere de opleiding Register Belastingadviseur succesvol afgerond en de opleiding Register Adviseur Bedrijfsoverdrachten doorlopen.

Mijn passie ligt bij het optimaal bedienen van de ondernemer als persoon. Hieruit volgt dat niet alleen gekeken wordt naar de onderneming, maar ook naar de persoonlijke situatie. Welke stappen passen bij u? Houden we het eenvoudig, of kan het iets complexer om een fiscaal voordeel te benutten? Het is mijn werkwijze om de complexe wetgeving voor u om te zetten in eenvoudige tekst zodat u bewust bent welke stappen u kunt of moet ondernemen. Hierbij laat ik ook zien wat de financiële gevolgen zijn van deze stappen.

Graag hoor ik wat uw visie is op een topfitte onderneming. Voor een optimaal fiscaal rendement!

fotostudio7 -7824-2

Contact