Quote Quote

Giel Koetsenruijter

Fiscaal adviseur

Vanaf januari 2018 ben ik onderdeel van het jonge en gedreven team van MKBTR. Hier wil ik graag mijn steentje bijdragen om u als ondernemer topfit te maken. De brede visie van MKBTR spreekt mij daarbij erg aan. Als ondernemer kunt u bij ons terecht op alle vlakken van dienstverlening en juist die brede kijk past bij mij. Ik zal mij daarbij wel toespitsen op de fiscale kant van de dienstverlening maar vind het juist ook fijn inzicht te krijgen in de andere aspecten van de dienstverlening. Hierdoor staan wij dicht bij de klant en ontstaat er een totaalbeeld van u als ondernemer waardoor wij u beter van dienst kunnen zijn.

Als junior belastingadviseur zal ik mij veelal bezighouden met de aangiftes van verschillende belastingen. Maar ook voor andere fiscale vraagstukken kunt u bij mij terecht. Ik vind het heerlijk om in dergelijke vragen te duiken en deze voor u te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals het uitzoeken of het voor u voordeliger is om de onderneming in de vorm van een eenmanszaak of een BV te drijven. Of hoe een eventuele toekomstige bedrijfsopvolging het beste kan worden ingericht.

Mijn doel als medewerker van MKBTR is dat de ondernemer zijn tijd kan stoppen in datgene wat hij het liefste doet, namelijk: ondernemen. En dat hij daarbij geen zorgen hoeft te hebben om het indienen van belastingaangiftes of het missen van kansen/voordelen op fiscaal vlak.

Giel_Koetsenruijter

Contact