Quote Quote

André Beumer

Relatiebeheerder

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskundige Informatie kwam ik er al snel in de praktijk achter dat mijn hart meer lag bij het bezig zijn met financiële gegevens van ondernemers uit het MKB. Om die reden heb ik dan ook de overstap gemaakt naar mijn opleiding Bedrijfseconomie.

In 1997 ben ik mijn loopbaan begonnen bij een klein administratiekantoor. Daar heb ik mogen ervaren hoe belangrijk persoonlijke aandacht is voor ondernemers. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar de accountancy, waar ik het tot op heden nog steeds heel erg naar mijn zin heb.

Als relatiebeheerder vind ik het erg belangrijk om met de klant mee te denken en verder te denken om samen het maximale uit de onderneming te halen. Samen met mijn collega’s willen wij uw onderneming Topfit maken en houden!

Naast mijn werk bij MKBTR zet ik mij in als vrijwilliger voor Stichting Onky Donky. Stichting Onky Donky zet zich in voor kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan. Als gastheer probeer ik, samen met een team van enthousiaste vrijwilligers, de kinderen (en hun ouders/begeleiders) een onvergetelijke dag te bezorgen in Ouwehands Dierenpark.

Andre_Beumer

Contact