Quote Quote

Rianne van der Staaij

Secretaresse

Tellen is in ons werk belangrijk, maar wat voor mij echt telt zijn de mensen voor en met wie ik werk.

Graag zorg ik voor mensen om mij heen. Maar ik vind het ook prettig om met cijfers te werken. In mijn werk kan ik dit prima combineren. Juist door er voor klanten en collega’s te zijn, kan ik er voor zorgen dat zij zich bezig kunnen houden met datgene waar ze goed in zijn. Klanten help ik graag met hun boekhouding, (financiële) regelklussen, het invullen van formulieren en dergelijke. Mijn collega’s ondersteun ik bij de presentatie van hun rapportages. Ik zorg dat deze zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant. Zorgvuldigheid vind ik erg belangrijk in mijn werk. Voor mij is dát kwaliteit bieden.

Ik voel me thuis bij MKBTR, omdat we voor iedere klant naar het totale plaatje kijken. En op deze manier juist meerwaarde kunnen geven.

De menselijke kant van de cijfers heeft me altijd al aangetrokken. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als medewerker kwaliteitszorg bij een middelgroot bedrijf en daarna als clientadviseur bij de Rabobank.

Het is voor mij belangrijk om er thuis - samen met mijn man - te zijn voor onze kinderen. Ook ben ik actief betrokken bij de organisatie van de thuishulp van onze kerkelijke gemeente.

fotostudio7_-1206

Contact