Quote Quote

Ina van Eck

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker mag ik uw administratie verwerken. Wij werken met een online-boekhoudsysteem; ondernemers hoeven alleen nog maar te scannen en te uploaden. Daarna bent u als ondernemer klaar en doe ik de rest. Dagelijks worden de administratieve mutaties in de vorm van inkoop-, verkoopfacturen en banktransacties aangeboden. Deze mutaties worden door de software herkend en deels automatisch geboekt. Dit verwerk, beoordeel en controleer ik voor u, zodat de boekhouding zo volledig mogelijk wordt. Op deze manier heeft u actuele, betrouwbare en relevante informatie over de financiële situatie van uw onderneming.

Mijn ervaring is dat we werken voor diverse MKB ondernemers in uiteenlopende branches. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid streef ik ernaar dat u ‘in control’ bent en uw onderneming op een juiste wijze kunt aansturen.

Sinds 2010 was ik parttime werkzaam bij Adfiscalia. Vanwege het samengaan met MKBTR mag ik daar nu werkzaam zijn. Een enthousiaste en dynamische club collega’s. Zeker iets wat heel herkenbaar is voor MKBTR.
Als u dit leest krijgt u dan net zoveel energie als ik? Of wilt u meer weten? Schroom niet en neem dan contact op met MKBTR!

Ina van Eck 1

Contact