Quote Quote

Willem Kuijsten

Bedrijfsadviseur

Meedenken met uw strategie door te luisteren en positief kritisch te zijn. Van daaruit volgt passend advies! Dat is wat mij kenmerkt en mij drijft in mijn dagelijkse bezigheden.

Waarom vind ik dit leuk? Ik krijg energie van de passie en het enthousiasme van ondernemers. Door vanuit mijn expertise en achtergrond positief kritisch met de ondernemer op te trekken lever ik zo mijn bijdragen in het realiseren van de droom van de ondernemer!

Ik ben te typeren als een betrouwbaar persoon die goed een klik kan maken met mijn gesprekspartner. Daarnaast beschik ik over de mogelijkheden om snel te analyseren en zo in nieuwe situaties mee te kunnen denken met klanten. Klanten geven aan tevreden te zijn over de snelheid van handelen, de gegeven duidelijkheid, de kwaliteit van het advies en het nakomen van afspraken.

Na mijn HBO Commerciële Economie ben ik de sales en marketing ingerold en heb daarbij ook 4 jaar een team mogen aansturen. Vervolgens heb ik 6,5 jaar bij de Rabobank gewerkt als Accountmanager binnen het MKB en Grootzakelijke segment. Tijdens mijn periode bij de Rabobank heb ik ook mijn Master Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit gehaald. De nadruk lag hierin op het sociaal-organisatorische perspectief.

Naast mijn werk zet ik mij in als bestuurslid van Wagenings Ondernemers Contact (WOC), Federatie Ondernemersverenigingen Valleiregio (FOV) en JoWERV+.

Willem Kuijsten 1

Contact

   

06-10342244