Quote Quote

Dirk-Jan de Jeu

Strategisch Adviseur

MKBTR is ontstaan vanuit een droom. Mijn droom. Een persoonlijke missie voor een nieuwe wijze van accountancydienstverlening:

  • Kwalitatief goede dienstverlening weer toegankelijk en betaalbaar maken (eerlijk)
  • Complexe producten en diensten eenvoudig maken én kunnen uitleggen (eenvoudig)
  • Advies moet ondernemers verder helpen en dus integraal zijn (effectief)

In maart 2013 heb ik Control4enterprise opgericht, voorloper en feitelijk de start van MKBTR+. Mijn diepgaande interesse in praktische ondernemingsbeheersing motiveert mij om ondernemers te helpen het beste uit hun MKB-bedrijf te halen. Ik opereer als richtinggever en aanjager van verbeteringen. Verder denk ik graag out of the box. Daarmee help ik veel ondernemers en organisaties verder.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de interne en externe controlepraktijk bij onder meer de Douane, Belastingdienst en openbare accountantskantoren. Na mijn Douane C-opleiding en propedeuse fiscale economie heb ik van 2002 tot en met 2012 gestudeerd aan Nyenrode Business Universiteit en daar mijn Master (MSc.) en Post-Master RA (registeraccountant) behaald.

Ik ben afgestudeerd op interne beheersing en groei van organisaties in het MKB-segment. Naast deze studie heb ik diverse fiscale certificaten behaald aan de Universiteit van Amsterdam tijdens het duaal opleidingstraject tot controlespecialist bij de Belastingdienst. Tot slot heb ik aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van talen (Engels), automatisering, auditing en financiële verslaggeving (Dutch GAAP en IFRS) en timemanagement.

Naast mijn werkzaamheden ben ik beschikbaar voor het geven van gastcolleges (o.a. Christelijke Hogeschool Ede).

fotostudio7 -8340-2

Contact