14 maart 2019

Stel jezelf even voor...


Foto_Maurice_1

Deze week in stel jezelf even voor... Maurice van Eijk

 

Stel jezelf even voor: wie ben je? Wat ga jij doen bij MKBTR? 

Hoi, ik ben Maurice! 24 Jaar oud en ik werk als organisatieadviseur bij MKBTR. Intern ontwikkel ik strategieproducten en houd ik me bezig met structuur en processen. Daarnaast analyseer en adviseer ik organisaties met betrekking tot bedrijfskundige vraagstukken. 

 

En Maurice wat zijn jouw ambities? 

Wanneer ik een gezin heb, het voor elkaar krijg goed voor ze te zorgen en ook nog eens een goede baan heb waar ik lekker kan werken met fijne collega’s! Business Consultant (organisatieadviseur) is voor mij die baan. In een autootje rondtoeren en bij allerlei verschillende organisaties op bezoek gaan. Om zo samen bedrijfskundige vraagstukken op te lossen en uitdagingen aan te gaan. Dat vind ik gaaf en dat is mijn ambitie! 

 

Waar word jij nu echt enthousiast van?

Ik zit niet graag stil. Liever te veel dan te weinig werk. Ik word enthousiast van teamspirit en daarom word ik enthousiast van mijn collega’s bij MKBTR. Samen werken we hard om elke onderneming TOPFIT te maken, maar hebben we het ook heel gezellig! 

Waar ik nog meer enthousiast van word:

Een koud drankje op een terras in de zomer en een goed gesprek. Samen nieuwe dingen uitproberen en elkaar uitdagen om het beste uit onszelf te halen. Ik hou ervan om muziek te luisteren, zelf te maken of gewoon lekker in beweging te zijn. 

 

Welke karaktertrek typeert jou? Wat is typisch Maurice?

Behulpzaamheid, ik help graag mensen om me heen of ik er iets voor terug krijg of niet. Ik luister graag en sta voor anderen klaar als dat nodig is. Daarnaast vind ik het fijn om iemand in de schijnwerper te zetten wanneer hij of zij dat verdient. 

 

Als afsluiter... Wat is één van je meest favoriete quotes? 

“The conductor of an orchestra doesn’t make a sound. He depends, for his power, on his ability to make other people powerful.” - Benjamin Zander 

Dankjewel voor je enthousiasme Maurice! 

 

Deel dit bericht via