13 januari 2019

Stel jezelf even voor...


Foto_Lisanne

Deze week in stel jezelf even voor... Lisanne Akershoek

 

Met wie zitten we deze keer aan tafel?

Ik ben Lisanne Akershoek, 23 jaar en per februari 2018 ben ik bij MKBTR gestart met mijn afstudeerstage voor de opleiding HRM. In oktober mocht ik na het behalen van diploma mijn tijd bij MKBTR voortzetten in mijn eerste baan als HR & Marketing Medewerker. Dat houdt in dat ik mij bezig houd met het werving & selectie en introductieproces, social media, Zyvo en de ontwikkeling van personeel. 

Welk talent zou je graag willen hebben?

Goede vraag! Structuur aanbrengen in mijn werkzaamheden zou erg fijn zijn, nu noem ik mijn werkomgeving nog mijn georganiseerde chaos 😊. Onlangs ben ik wel gaan werken met Trello (online scrum methode) wat duidelijk overzicht biedt in mijn werkzaamheden.

Wat is je belangrijkste karaktertrek?

Mijn vrolijkheid! Een stagebegeleider zei ooit er moet minimaal 10x per dag gelachen moet worden. Een motto wat ik ben gaan waarderen. Breng iedere dag iets positiefs!

Wie is je grootste held in het dagelijkse leven?

Oeh daar vraag je wat! Echt geen idee, ik waardeer de mensen in mijn leven die veel voor me betekenen. Van iedereen kun je iets leren of bewonderen. ~ Be your own hero ~

Zie je jezelf als introvert of als extravert?

Extravert! We hebben hier een stiltecoupé, daar mag je niet praten. Ik zit daar nooit, want ik kan gewoonweg mijn mond niet de hele dag houden. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en krijg ik energie van mensen om mij heen! Nieuwe en bestaande samenwerkingen met collega’s, klanten, sollicitanten en scholen vanuit MKBTR brengen mij dan ook veel enthousiasme voor mijn werk!

 

Dankjewel Lisanne en wij houden van vrolijkheid, dus welkom bij de groep!

Deel dit bericht via