24 september 2014

Terugblik op een vooruitblik: FOCUS op 2020


Foto FIT event

De economie van de toekomst vraagt om een andere manier van ondernemen. Tijd voor ondernemers om daar bij stil te staan. Ter inspiratie organiseerde Control4enterprise op 18 september voor zo’n 50 relaties het eerste FIT-event. Onder het motto: FOCUS op 2020. Het FIT-event werd gehouden bij Sport & Healthcentre Tesqua in Ede.

FIT staat voor de kernwaarden van Control4enterprise: Flexibel, Innovatief en Transparant. Volgens het innovatieve kleinere accountantskantoor uit Ede cruciale waarden voor ondernemers die hun organisatie voor de toekomst in optimale conditie willen brengen.

Erkenning

Control4enterprise doet het anders. Toegankelijke zorg tegen betaalbare tarieven. Vanuit een gedeelde drive waarbij dienstbaarheid voorop staat. Altijd. Het Edese kantoor werd onlangs dan ook geselecteerd voor de Accountancynieuws Small Smart Award 2014, samen met 14 andere kantoren. Een mooie erkenning voor de onderneming, gestart in 2013 als eenmanszaak en nu met vijf medewerkers in dienst.

Focus op 2020

Waar willen we zijn over vijf jaar, in 2020? Naar die vraag werd vanuit verschillende invalshoeken gekeken door partners Dirk-Jan de Jeu, Marijn Bremmer en Jaap Nieuwelink. Ton van Kattenbroek van Commotion legde verband tussen trends en ontwikkelingen uit de afgelopen jaren, en de komende vijf jaar. Wat kunnen ondernemers verwachten?

MKBTR

Tijdens het FIT-event werd de nieuwe naam van Control4enterprise gelanceerd: MKBTR. De onderneming gaat binnenkort verder als allround financieel en fiscaal dienstverlener voor MKB-ondernemingen. Met als kernwaarden: eerlijk, effectief en eenvoudig. De boodschap van Control4enterprise wordt hiermee nog beter neergezet.

Alles verandert

‘Alles verandert. Het is het oude lied. Dat verandert niet.’ De muzikale afsluiting van zanger/cabaretier Tim van Wijngaarden vatte de middag treffend en humoristisch samen. De aanwezige ondernemers kijken uit naar het FIT-event 2015. Omdat alles zal blijven veranderen en ondernemingen in optimale conditie willen blijven.

 

Download hier de presentaties:

Deel dit bericht via