Quote Quote
Vorige

De medewerkers van MKBTR zijn menselijk en toegankelijk. Schakelen gaat heel snel en het voelt als een echte samenwerking. 

- Ben van Kruistum - OpenGemeenten

Dankzij het ambitieuze karakter van MKBTR word ik aangespoord anders te denken over mijn vak, mijn diensten en bijvoorbeeld mijn aandeel in een duurzame leefomgeving.

- Sander Stam - Stam Tuinvormgeving

Ik heb MKBTR gevraagd naar een oplossing zodat ik wel overzicht heb, maar ook rust dat het administratief goed geregeld is.

- Wim Westeneng - Klussenbedrijf Westeneng

Met MKBTR geen stress meer over administratieve zaken en scherp blijven kijken naar het functioneren en het gezond houden van je eigen bedrijf.

- Jaco en Henrike Goudriaan - Lichtkunde

Volgende


Wie

Ben van Kruistum - OpenGemeenten


Vraag

Wij zijn leverancier van online dienstverlening voor Nederlandse gemeenten. Ons doel is om alle inwoners van Nederland op een veilige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke wijze gebruik te laten maken van online dienstverlening binnen de gemeente. In nauwe samenwerking met een aantal deskundige partijen hebben wij in de afgelopen jaren een prominente plek in de markt ingenomen. Onze vervolgstap is om een open community op te richten voor betrouwbare online dienstverlening aan en door gemeenten. Om dat verder vorm te geven wilden wij een aantal ondernemingen integreren. Wij stonden voor de vraag hoe wij dit optimaal konden doen.


Aanpak

De medewerkers van MKBTR hebben ons in dit traject stap voor stap begeleid. Complexe zaken worden begrijpelijk gemaakt en er wordt goed de tijd genomen om tot een juiste oplossing te komen. Doordat MKBTR voor ons ook de administratie real-time bijhoudt, hadden we tijdens dit traject voortdurend inzicht in onze cijfers. Wij hechten veel waarde aan kennis en kunde. Daar hebben we met MKBTR vertrouwen in!


Resultaat

MKBTR zorgt er al langere tijd voor dat de administratie en fiscale zaken solide geregeld zijn. In de afgelopen periode hebben zij ons goed geholpen om een complexe vervolgstap succesvol te zetten. Nu begeleidt MKBTR ons in het doorpakken in de nieuwe organisatievorm. Al met al voelt het als een echte samenwerking, zoals samenwerking hoort te zijn.


Ben van Kruistum

https://www.opengemeenten.nl/


OpenGemeenten
Ben van Kruistum

Kapelweg 34
3951 AD Maarn

ben@opengemeenten.nl

2019-01-17_Opengemeenten
Wie

Sander Stam - Stam Tuinvormgeving


Vraag

Laat mij de vakman zijn. Help me bij het ondernemerschap!


Aanpak


Resultaat


Sander Stam

http://www.stamtuin.nl


Stam Tuinvormgeving
Sander Stam

Gelders Benedeneind 3
3907 KW Veenendaal

info@stamtuinvormgeving.nl

stam tuinvormgeving
Wie

Wim Westeneng - Klussenbedrijf Westeneng


Vraag

Als eigenaar van een klussenbedrijf ben ik altijd onderweg. Het zware werk overdag maakt dat ik er niet altijd zin in heb de hele administratie in de avond zelf te doen. Ik heb MKBTR gevraagd naar een oplossing zodat ik wel overzicht heb, maar ook rust dat het administratief goed geregeld is.


Aanpak

Overstap naar Yuki boekhouden: Scannen, mailen klaar. Wat ik nog moet doen is facturen doorsturen naar Yuki, verkoopfacturen maken en de inkoopfacturen betalen. Ideaal.


Resultaat

Echt weinig omkijken naar de boekhouding. De app in Yuki geeft mij echt dagelijks inzicht in de resultaten van mijn bedrijf. Overal en altijd. Bovendien verrassen ze mij elke keer met slimme fiscale voordelen.


Wim Westeneng

http://www.klussenbedrijf-westeneng.nl


Klussenbedrijf Westeneng
Wim Westeneng

Cronjéstraat 38
3851 SZ Ermelo

info@klussenbedrijf-westeneng.nl

klussenbedrijf westeneng
Wie

Jaco en Henrike Goudriaan - Lichtkunde


Vraag

Neem ons het administratieve werk uit handen, zodat we bezig kunnen zijn met wat we leuk vinden. Geef ons meer en makkelijk inzicht in onze cijfers. Help ons bij het bepalen van onze visie voor de komende jaren


Aanpak

De overstap naar het Yuki boekhoudpakket. Boekhouding voor een vast bedrag per maand. Door middel van visie en strategiegesprekken kritisch blijven kijken naar hoe je bezig bent en een goed plan voor de toekomst blijven maken.


Resultaat

Geen stress meer over administratieve zaken. Weten waar we aan toe zijn qua kosten per maand hiervoor. Scherp blijven kijken naar het functioneren van je bedrijf en d.m.v. leuke en leerzame visie en strategiegesprekken je bedrijf gezond houden.


Jaco en Henrike Goudriaan

http://www.lichtkunde.nl/


Lichtkunde
Jaco en Henrike Goudriaan

Kauwenhoven 38
6741 PW Lunteren

info@lichtkunde.nl

Lichtkunde