icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

shadow

Zyvo

95% Van ons gedrag wordt gestuurd door ons onderbewustzijn! Hoe goed sluit het gedrag van een persoon aan op een functie en jouw organisatie? Dat bepaalt voor een groot deel hoe succesvol de samenwerking gaat zijn. Enorm waardevol om vooraf in te investeren. Een online assessment biedt dat inzicht.

In een selectieproces kijk je vaak eerst naar harde functie eisen. Daarbij ga je al snel voorbij aan de vraag of de kandidaat over de juiste instelling, houding en persoonskenmerken beschikt passend aan de functie. Dat is een gemiste kans! Want 89% van de werknemers wordt ontslagen op basis van gedrag en persoonskenmerken. Slechts 11% wordt ontslagen vanwege gebreke aan vaardigheden, kennis en ervaring (cv).

Zet Zyvo in!

Op competentieniveau krijg jij als ondernemer inzage in de sterke punten en ontwikkelpunten van de kandidaat of werknemer. De vragenlijst heeft een adaptief karakter wat betekent dat het systeem weet wat de beste vervolgvragen zijn. Zo krijg jij de persoonlijkheid van de kandidaat/werknemer steeds eerlijker en nauwkeuriger in beeld.

Lees hier verder hoe je Zyvo inzet!

 

Voor meer informatie neem contact op met Lisanne Akershoek .

Stel Lisanne nu hier jouw vraag rondom Zyvo en krijg vandaag nog antwoord.