icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Personeelszaken

Medewerkers zijn het belangrijkste ‘kapitaal’ van uw onderneming. Investeren in uw personeel is dus van vitaal belang voor uw organisatie. Zijn úw medewerkers topfit? Dit kan in een moment veranderen. Daarom is het heel belangrijk om grip te hebben op het hele personeelsproces, vanaf het eerste sollicitatiegesprek, tot het moment dat zij de deur van uw organisatie weer uitlopen.

Wij zien de volgende fasen in het personeelsproces:

START

De juiste werknemers werven en selecteren.

ON THE RUN    

Alert zijn en inspelen op de ontwikkeling van uw medewerkers en de maatschappelijke omgeving.

FINISH

Vrijwillig vertrek of ontslagprocedure, waarbij een zorgvuldige afwikkeling van cruciaal belang is.

In deze drie fasen heeft uw handelen of nalaten grote invloed op de conditie van uw organisatie en uw medewerkers. Met de HRM-diensten van MKBTR zorgen wij er samen met u voor dat uw onderneming én uw medewerkers topfit blijven!

Lees verder over onze dienstverlening bij START, ON THE RUN en FINISH.