icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Probleem- en knelpuntenanalyse

Elke organisatie kent knelpunten die een goed financieel rendement in de weg staan. Oplossingen liggen niet altijd direct voor de hand; er kunnen veel oorzaken zijn.

MKBTR heeft een op LEAN-management gebaseerde interactieve methode ontwikkeld, waarin wij samen met uw medewerkers op zoek gaan naar de oorzaken van de knelpunten. Wij bundelen de krachten en ervaringen van alle medewerkers in de organisatie, om deze oorzaken in kaart te brengen en te vertalen naar duidelijke oplossingen.

Meer weten? Neem contact op met Dirk-Jan de Jeu via dirk-jan@mkbtr.nl of 06 2414 1211.