icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Standby Controlling

Veel kleinere ondernemingen willen procesmatig en financieel ‘in control’ zijn. Het aannemen van een controller blijkt veelal te kostbaar. MKBTR heeft daarvoor een oplossing: de standby controller.

De standby controller maakt met u concrete afspraken over de verwachtingen rondom de inhoud en frequentie van de werkzaamheden. Gedurende een langere periode adviseert hij het management bij te nemen beslissingen.