icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Overnemen

Elke ondernemer moet zijn administratie bijhouden; u dus ook. Wij begrijpen dat dit voor u niet altijd het leukste deel van uw werk is, u wilt immers ondernemen. Daarom nemen wij u die zorg uit handen. Niet door elk kwartaal de mappen met bonnetjes op te halen, maar gewoon digitaal in de cloud. Met onze slimme software hoeft u alleen de inkoopfacturen in te mailen, de rest regelen wij voor u in onze backoffice. Op werkdagen voor 10:00 uur gemaild, is dezelfde dag nog verwerkt.

Om het voor u eenvoudig te houden, bieden wij de financiële administratie in abonnementsvorm aan. Zo weet u van tevoren wat u maandelijks betaalt voor het up to date houden van uw administratie.